Închide meniul

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheş la FCSB! Ultima ofertă pe care i-a făcut-o: „Nu mai există în România”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 17:48

Reclamă
Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheş la FCSB! Ultima ofertă pe care i-a făcut-o: „Nu mai există în România

Gigi Becali, reacție categorică după ce Marcel Ciolacu a trimis Curtea de Conturi la CSA Steaua

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul vicecampioanei i-a făcut o nouă ofertă fundașului, pentru ca acesta să revină la formația „roș-albastră”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheș este, în momentul de față, liber de contract după despărțirea de formația italiană Cremonese. Acesta și-a reziliat înțelegerea cu echipa care a retrogradat din Serie A, după doar un an de la venirea în lotul clubului din nordul peninsulei.

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Fundașul are ușa deschisă la echipa „roș-albastră”

Patronul echipei „roș-albastre” a dezvăluit că i-a oferit fundașului un salariu în valoare de 400.000 de euro pe sezon și un contract valabil pe un an. Totuși, potrivit latifundiarului, Chiricheș nu este mulțumit de oferta primită.

„Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani. Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Grație evoluțiilor bune de la echipa lui Gigi Becali, acesta a prins un transfer important în Premier League, la Tottenham. În schimbul fundașului, englezii i-au plătit latifundiarului suma de 9,5 milioane de euro.

Reclamă

În cariera sa, jucătorul a jucat pentru FC Ardealul, Benfia U19, Curtea de Argeș, Pandurii Tg Jiu, FCSB, Tottenham, Napoli, Sassuolo și Cremonese. În prezent este evaluat la 900.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB. Fundașul se antrenează deja cu „roș-albaștrii”

Mihai Stoica e optimist că Vlad Chiricheş va semna cu FCSB. Managerul general al vicecampioanei a oferit noi detalii despre transferul fundașul la echipa lui Gigi Becali.

Vlad Chiricheș se antrenează cu formația „roș-albastră”, pentru a fi pregătit din punct de vedere fizic, în momentul în care va semna cu o nouă echipă. Totuși, „MM” Stoica le-a dat speranțe suporterilor lui FCSB și a dezvăluit că a vorbit cu jucătorul, iar semnele sunt pozitive.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am speranţe, chiar am. Acum în câteva zile vom ştii dacă da sau nu. Cred că il cunosc destul de bine, m-am uitat in ochii lui si cred că il cunosc bine, îi surade ideea. S-a antrenat separat, la sală, dar asta se intampla cu toţi jucătorii care au fost la noi. E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problemă. Mai are variante, dar parcă, parcă… Vibe-ul lui m-a făcut să sper.

Pentru noi e lovitură mare din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important în vestiar, e primul jucător de care se stie ca poate vine si mă întreabă toţi jucătorii în vestiar. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul”, a spus managerul general, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” Vezi toate știrile
Citește și