Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj: „Mă gândesc în fiecare zi”. Cum poate arăta echipa FCSB-ului

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2024, 10:57

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj: „Mă gândesc în fiecare zi. Cum poate arăta echipa FCSB-ului

Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj: "Mă gândesc în fiecare zi". Cum poate arăta echipa FCSB-ului

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj. După ce obiectivul de a ajunge în Europa League a fost îndeplinit, patronul celor de la FCSB şi îndreptat atenţia către Liga 1, competiţie în care campioana României a avut un început modest în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a întărit în ultima perioadă, după ce i-a adus pe Daniel Bîrligea şi Mihai Popescu. Acum, patronul roţ-albaştrilor a dezvăluit că se gândeşte în fiecare zi la formaţia echipei, în mod special cea pentru meciul cu CFR Cluj.

Gigi Becali pregăteşte intens meciul cu CFR Cluj: „Mă gândesc în fiecare zi”. Cum poate arăta echipa FCSB-ului

„La meciul cu CFR mă gândesc imediat după ultimul meci avut. Acum deja facem calculele. Mă uit să văd play-off-ul. Trebuie să intru mai repede pe locul 6. În fiecare zi mă gândesc.

Mă gândesc în fiecare zi la așezare, ce o să fie, cum o să joace ăla sau ăla. Nu poți să înțelegi trările unui patron de fotbal sau un antrenor. El gândește numai fotbal. Cum o să fie dacă jucăm așa, dacă îl pune pe ăla acolo. Hai să vedem. Că e o formulă nouă, cu Tănase, Tănase care acum își intră în formă.

Hai să vedem cum o să fie cu Baeten, că intră Baeten, să îl vedem și pe el că nu a jucat niciodată titular. O să jucăm cu Baeten acum. Numai Miculescu și-a câștigat postul, Baeten nu încă. Mi-a plăcut de el, dar să îl vedem acum. Miculescu și-a câștigat postul de titular atacant stânga, dreapta”, a declarat Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man!

Gigi Becali știe cât va costa Dennis Man! Patronul de la FCSB a vorbit despre valoarea jucătorului care a înscris în victoria categorică cu Kosovo, din prima etapă a grupei de Nations League.

După meci, Gigi Becali a dezvăluit că fostul său jucător ar putea fi vândut de Parma cu o sumă cuprinsă între 25 și 30 de milioane de euro.

Patronul de la FCSB este de părere că Dennis Man ar fi valorat chiar 100 de milioane de euro, în situația în care ar fi avut vârsta de 21 sau 22 de ani.

Reclamă

„Când ajungi la nivelul ăsta. Când ajungi la 10-15-20 de milioane acolo, după nu mai contează. Între 20 și 100 nu mai contează. E din 20 în 20. Nu mai contează, 40, 70. Jucătorii mari, foarte valoroși îi iau echipele mari, Manchester City, United, Barcelona, Real Madrid. La astea nu contează banii.

Acum are 25-26 de ani. Dacă era așa acum 2-3 ani, da. Acum poți să vezi 25-30 de milioane de euro. E posibil. Dar mai mult, nu. Era 100 de milioane dacă avea 21-22 de ani”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:05

EXCLUSIVRăsturnare de situaţie în cazul lui Alex Cicâldău! Anunţul făcut de Giovanni Becali: „Azi se decide”

14:27

Programul Marelui Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45)

13:39

EXCLUSIVVictor Becali, anunţ categoric despre viitorul lui Alex Cicâldău: „Astea sunt poveşti”. Ce se întâmplă cu internaţionalul român

12:55

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato

12:21

Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT

12:20

România – Lituania LIVE TEXT (21:45). Primul meci acasă de la revenirea lui Mircea Lucescu la naţională. Echipele probabile

1 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 2 FotoIon Ţiriac a „pus tunurile” pe Noah Lyles! Suspiciuni de dopaj: „Nu ai voie de 8 ori” 3 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 4 FotoRăzvan Lucescu şi PAOK, gest superb pentru micuţul fan al echipei din Grecia care se pregăteşte de operaţia vieţii lui! 5 Jannik Sinner a câştigat US Open 2024! L-a învins pe Taylor Fritz şi a devenit primul italian care se impune la Flushing Meadows 6 FotoMonumentul dedicat Generaţiei de Aur a fost dezvelit lângă Arena Naţională! Gică Hagi, Răducioiu şi Ilie Dumitrescu, la eveniment
Citește și