Închide meniul
Foto

Gigi Becali, prezent la Adunarea Generală de la LPF! Câte voturi a primit pentru înlăturarea regulii U21

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2023, 12:22

Reclamă
Gigi Becali, prezent la Adunarea Generală de la LPF! Câte voturi a primit pentru înlăturarea regulii U21

Gigi Becali, prezent la Adunarea Generală de la LPF

Gigi Becali, la sediul LPF/ Antena Sport

Gigi Becali a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF. Patronul de la FCSB a întocmit o listă pentru ca oficialii din Liga 1 să voteze împotriva regulii U21. Doar şapte cluburi au fost de acord cu latifundiarul din Pipera, din 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a declarat război total lui Răzvan Burleanu. Patronul de la FCSB nu mai este de acord cu regula U21, şi vrea să formeze o alianţă cu ceilalţi patroni din Liga 1.

Gigi Becali, prezent la Adunarea Generală de la LPF

Gigi Becali a sosit printre primii la Adunarea Generală de la Sediul FRF. Patronul de la FCSB a venit cu o listă pregătită, pentru a vedea părerea celorlalţi oficiali din Liga 1, faţă de regula U21.

La finalul întâlnirii, Gigi Becali a prezentat lista, semnată de toţi cei prezenţi la Adunarea Generală. Patronul FCSB a fost extrem de dezamăgit, deoarece revolta sa a fost susţinută de doar şapte cluburi din Liga 1, şapte fiind împotrivă, iar alte două s-au abţinut să se pronunţe, anume reprezentanţii celor de la FaruL şi de la Sepsi.

Becali a fost foarte supărat pe finul său, Florin Pandele, deoarece cei de la Voluntari nu au fost de acord cu schimbarea regulii U21. De asemenea, nici Vlad Iacob, reprezentantul lui Dinamo, nu a fost de acord, la fel ca şi cei de la Rapid.

Reclamă

În schimb, a fost impresionat de faptul că cei de la CFR Cluj l-au susţinut. Cristi Balaj, preşedintele clujenilor, a fost prezent la Adunarea Generală de la LPF.

Echipele care au votat pentru:

Echipele care au votat împotrivă:

Reclamă 4 / 0/3
  • FC Voluntari
  • Oțelul Galați
  • Dinamo
  • Petrolul
  • UTA Arad
  • U Cluj
  • Rapid

Echipe care s-au abţinut

  • Farul
  • Sepsi

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

„Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și