Închide meniul

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB: „Bă slujtorule, ești nebun?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 iunie 2023, 22:43

Reclamă
Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu! Derapaj al patronului de la FCSB: „Bă slujtorule, ești nebun?!

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Răzvan Burleanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a lansat noi atacuri la Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB a avut şi un derapaj la adresa preşedintelui FRF, pe care l-a numit „slujitor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea ca echipele din Liga 1 să nu mai fie obligate să joace cu doi jucători U21 şi anunţă un boicot în primele 3 etape. Becali a anunţat că mai multe echipe nu vor juca cu niciun jucător eligibil regulii U21 în primele 3 etape.

Gigi Becali, noi atacuri la Răzvan Burleanu

Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în comitetul executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă slujtorule, ești nebun? 

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu comitetul executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21. 

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Reclamă

Primele 3 meciuri, nu punem jucători U21 în echipă. Mie mi-a zis Rotaru: «Ce fac cu Baiaram?» Nu joci cu el primele 3 meciuri. 

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a atacat Gigi Becali la digisport.ro.

Reacţia FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali

A apărut reacţia celor de la FRF, după „revoluţia” anunţată de Gigi Becali. Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Răzvan Burleanu, nu s-a ferit să-l ironizeze pe patronul FCSB-ului. I-a amintit de încercările pe care le-a avut în trecut, de a îi aduna pe şefii cluburilor din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

A mai vorbit despre revolte în trecut, iar când s-a uitat în spate era singur. Dintre cei 16, a zis că a vorbit cu Rotaru, cu «ăla de la Petrolul» (n.r. – Marian Copilu)… îţi dai seama când zici «ăla de la Petrolul» că «ăla» o să vină imediat în spatele tău, mai ales că ştim conducătorii din Liga 1 şi ştim cum gândesc, mai sunt şi unii care mai gândesc sănătos. Nu cred că se poate întâmpla ceva.

Spun sincer că aş vrea să trăiesc momentul – dar să nu mai fiu la Federaţie atunci – în care să nu mai fie regula asta (n.r. – U21). Sunt curios să văd ce se întâmplă când nu o să mai fie, câţi jucători U21 vor mai fi în Liga 1, câţi vor mai juca în Liga 1, câţi bani vor lua pe jucători vânduţi, că nu cred că au vândut jucători de 27 de ani. Au vândut de 23, 24 de ani, pe bani buni.

Din analizele mele, în campionatul 2013-2014 doar Viitorul şi Universitatea Craiova lui Rotaru foloseau jucătorul de regulă fără să fie obligate. FCSB, nu. Am făcut eu analize”, a declarat Andrei Vochin pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și