Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea: „O să amânăm meciul. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul”

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2023, 14:21 / Actualizat: 20 iulie 2023, 20:48

Reclamă
Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea: „O să amânăm meciul. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB - Dinamo nu se va juca pe Ghencea

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea. Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că CSA Steaua a refuzat disputarea meciului FCSB – Dinamo pe Stadionul Steaua. Becali susţine că va încerca să amâne duelul cu rivala din Ştefan cel Mare, dacă aceasta va fi de acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a făcut praf şi pe cei de la CSA, despre care a spus că au jucat murdar. Gigi Becali a încercat să echivaleze poliţa de asigurare de 250.000 de euro cu un bilet la ordin, variantă cu care Armata nu a fost de acord. Astfel că, duelul dintre FCSB şi Dinamo, programat sâmbătă, de la 21:30, în etapa a doua a Ligii 1, nu se va disputa pe noua arenă din Ghencea.

Update 14:40: De cealaltă parte, comandantul CSA Steaua, Ştefan Bichir, susţine pentru Antena Sport că nu a primit de la Gigi Becali garanţiile la care patronul FCSB a făcut referire.

Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB – Dinamo nu se va juca pe Ghencea

„O să amânăm meciul, ce să facem. Dacă vrea Dinamo, amânăm meciul. S-a întâmplat că au fost falşi. Le-am dat bilet la ordin de 750.000 de euro. Am avut poliţă de asigurare de 250.000 de euro pentru distrugeri, dar poliţă de aceea nu făceau.

Dacă nu face poliţă de asigurare, vă dau eu bilet la ordin şi pentru aceşti 250.000 de euro. Vă dau cu banii în cont, cum ar veni. Nu, domnule, că ei vor poliţă, nu vor bani. Au fost falşi, au fost de rea credinţă”, a zis Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

De ce nu se joacă FCSB – Dinamo pe Ghencea

CSA Steaua nu a fost de acord cu biletul de ordin propus de Gigi Becali, echivalentul garanţiei de 250.000 de euro, pe care FCSB o aştepta de la brokeri. Astfel, varianta Ghencea a picat definitiv.

Cu puţin timp în urmă, Ştefan Bichir anunţa că FCSB nu a prezentat două acte. Este vorba de poliţa de asigurare care acoperă despăgubiri, în valoare de 250.000 de euro, dar şi despre biletul la ordin avalizat, în valoare de 750.000 de euro, pentru a evolua pe noul Stadion Steaua.

„Nu suntem în discuții. Aşteptăm să vină cu asigurarea și biletul la ordin. Momentan nu au prezentat aceste documente”, a spus Bichir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și