Închide meniul

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mititelu i-a pus lui Juan Bauza o clauză de 8 milioane de euro: „Nici picat cu ceară!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 14:03 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:24

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mititelu i-a pus lui Juan Bauza o clauză de 8 milioane de euro: „Nici picat cu ceară!

Gigi Becali, pregătit să mai facă un transfer pentru a o readuce pe FCSB în lupta pentru titlu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a aflat că Adrian Mititelu i-a prelungit contractul lui Juan Bauza şi i-a fixat o clauză de 8 milioane de euro. Patronul lui FCSB şi-a luat deja gândul de la mijlocaşul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a felicitat pe finanţatorul lui FC U Craiova 1948 şi anunţă că îi e frică să se mai aşeze cu el la masa negocierilor. Se teme că Mititelu îi va cere cel puţin plata a jumătate din clauza de reziliere pentru a-l lăsa pe Bauza la FCSB.

Gigi Becali, prima reacţie după ce Mititelu i-a pus lui Juan Bauza o clauză de 8 milioane de euro

Latifundiarul din Pipera a ratat şansa de a-l transfera pe mijlocaşul ofensiv al oltenilor în schimbul a 1.25 de milioane de euro, cât era vechea clauză. Becali a achitat 1.5 milioane de euro pentru golgheterul lui Mititelu, Andrea Compagno.

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt miliaone pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1″, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Juan Bauza a semnat un nou contract cu FC U Craiova

Juan Bauza nu se grăbeşte să plece din Bănie şi a semnat o nouă înţelegere cu echipa lui Adrian Mititelu. Noul contract semnat de Bauza va expira peste trei ani. „Clubul nostru este încântat să anunțe faptul că Pepe Bauza și-a prelungit contractul până în anul 2025”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Interesant este că Adrian Mititelu i-a pus o clauză de reziliere uriaşă lui Bauza: 8 milioane de euro. Mijlocaşul ofensiv este unul dintre jucătorii începutului de sezon din Liga 1. S-a accidentat chiar în meciul cu FCSB, dar a revenit pe teren în această etapă, în victoria cu Rapid.

Patronul lui FCSB joacă totul pe cartea atacului şi nu a vrut să se oprească nici după transferul lui Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că îl dorea şi pe Juan Bauza (26 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru, răspuns savuros când a fost întrebat dacă Juan Bauza pleacă la FCSB

Cu puţin înainte ca Juan Bauza să semneze un nou contract cu FC U Craiova 1948, Marius Croitoru nu îşi explica cum ar putea patronul lui FCSB să îl convingă pe Bauza cu un salariu anual de 250.000 de euro. Antrenorul oltenilor e sigur că fotbalistul sud-american nu ar renunţa la FC U Craiova 1948 pentru o diferenţă de 50.000 de euro.

„La noi are 200.000 pe an, de ce ar pleca pe 250.000 la FCSB? Bauza e clar cel mai bun număr 10 din România, de departe. E și normal să fie dorit, să aibă oferte, dar mi-e greu să cred că Bauza va face pasul la altă echipă din România”, a declarat Marius Croitoru la conferinţa de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și