Închide meniul

Gigi Becali, prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova: „Păi ce, e idiot? Așa voi face și eu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 12:01

Gigi Becali, prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova: „Păi ce, e idiot? Așa voi face și eu!

Gigi Becali este dispus să vândă FCSB

Gigi Becali este dispus să vândă FCSB / Hepta

Gigi Becali a oferit prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova. Patronul FCSB a declarat că îl înțelege pe finanțatorul oltenilor și că îi va urma exemplul, dacă nu va continua să obțină profit la cârma vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali și-a riterat dorința de a vinde FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că va lua această decizie radicală în cazul în care echipa nu se va califica în cupele europene în sezonul viitor și nu va reuși să vândă jucători pe sume considerabile.

Gigi Becali, prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova

Gigi Becali spune că Mihai Rotaru nu este un „dușman declarat”, ci doar un rival din lumea fotbalului.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că, dacă echipa nu își va îndeplini obiectivele, atunci va fi dispus să vândă clubul chiar și lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua.

„Rotaru nu e dușmanul meu. Nu pot să zic că e dușman declarat. Eu numesc dușmani, metaforic, pe toți cei care sunt împotriva mea la fotbal. Păi dă omul, ce vrei să facă? A băgat omul, peste 15-20 de milioane pagubă. Păi ce, e idiot? Nu își bate joc de familia lui. A făcut minuni că n-a intrat în faliment până acum.

Reclamă

Și e normal că se retrage, cum mă voi retrage și eu. Pun lucrul ăsta în fața Domnului și îi dau lucrul ăsta lui Hristos. Și îi zic, Hristoase, îți dau ție asta, tu fă ce trebuie să faci. Anul ăsta am început să înțeleg asta. Dacă Hristos îmi va da semne, dacă la anul mergem în Conference League, nu mă retrag.

Dacă văd că nici Europa League, nici Conference League, nici jucători nu vând, atunci abandonez. Și îi zic ia, mă, Talpane, ia-o tu! Asta voi face cu siguranță. Dar dacă mă ia Domnul, îmi dă 7-8 milioane, mă duce de pe locul 14 pe locul 3 și câștig campionatul, atunci dușmanii se vor topi și pofta lor va pieri.

Cu slava Domnului, va lua FCSB campionatul și va merge în Liga Campionilor. Se topesc dușmanii mei”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a anunțat că renunță la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova! E cutremur în Bănie după ce patronul Universității a anunțat că nu va mai continua să investească în club după finalul acestui sezon.

Rotaru e patronul Craiovei de 9 ani, iar ultimele opt sezoane le-a petrecut în Liga 1, câștigând două Cupe și o Supercupă a României. Omul de afaceri susține că există o prelungire a contractului cu Primăria până în 2032.

”Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, a spus Rotaru, citat de prosport.ro.

Sursa citată anunță și că Rotaru a renunțat și la celelalte afaceri pe care le avea în zona Olteniei, pe care le-ar fi vândut unui investitor din Bulgaria.

Contractul inițial dintre Primărie și oamenii de afaceri era valabil până în 2023. Rotaru era obligat să investească în bugetul clubului, CS Universitatea Craiova venea cu marca, iar Primăria oferea stadionul și baza unde se antrenează echipa.

Rotaru susține că acționarii clubului au investit peste 20 de milioane de euro în cei 9 ani în care au condus echipa.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, prima reacție după vestea că Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova
  • „Păi ce, e idiot? Așa voi face și eu”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri Vezi toate știrile
Citește și