Închide meniul

Gigi Becali râde de Rapid, după venirea lui Dan Șucu: „Nu se pot bate cu noi! Nu o să bage atâția bani”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2022, 19:54

Gigi Becali râde de Rapid, după venirea lui Dan Șucu: „Nu se pot bate cu noi! Nu o să bage atâția bani

Gigi Becali e patronul FCSB

Gigi Becali râde într-o conferință de presă la Palat / Hepta

Gigi Becali e convins că Rapid nu o să-i pună probleme FCSB-ului în lupta la titlu din sezonul viitor, nici după venirea lui Dan Șucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roș-albaștrilor e convins că formația giuleșteană nu poate să concureze cu FCSB. Gigi Becali e sigur că Dan Șucu nu își va investi averea la Rapid.

Gigi Becali râde de Rapid, după venirea lui Dan Șucu

„Eu doar atât știu: Fac concurență cu CFR și cu Craiova la ora asta. 100% va fi Rapid mai puternică cu Șucu, dar nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane. Omul e prea deștept ca să dea 10 milioane. Nu se pot bate cu noi. Noi ne batem cu CFR și cu Craiova”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

FCSB a terminat sezonul trecut al Ligii 1 pe locul secund, în timp ce Rapid a încheiat stagiunea pe poziția a 9-a.

În meciurile directe, cele două rivale și-au împărțit victoriile: 1-0 pentru Rapid și 3-1 pentru FCSB.

Reclamă

Rapid i-a „furat” un jucător lui FCSB

Deși Gigi Becali stă fără emoții, giuleștenii se pregătesc deja pentru sezonul viitor. Rapid l-a transferat pe Paul Iacob, 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. E prima mutare a verii pentru echipa lui Adrian Mutu.

Paul Iacob a semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până în vara lui 2024. În sezonul recent încheiat, acesta a fost căpitanul Chindiei Târgoviște.

În trecut, Paul Iacob s-a aflat și pe lista de transferuri a celor de la FCSB. Gigi Becali chiar le-a făcut o oferta celor de la Chindia, la recomandarea lui Mihai Stoica: „Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a spunea Gigi Becali, în februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Șucu a fost prezentat oficial Rapid săptămâna trecută, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul„, a declarat Dan Şucu, în cadrul conferinţei de presă organizată de Rapid.

Recomandări
  • Gigi Becali se amuză pe seama Rapidului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și