Închide meniul

Gigi Becali, răspuns ferm după oferta lui Rangers pentru Darius Olaru: „De vineri reluăm discuţiile”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 9:16

Reclamă
Gigi Becali, răspuns ferm după oferta lui Rangers pentru Darius Olaru: „De vineri reluăm discuţiile

Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile de caritate pe care le face

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit un răspuns ferm, după oferta de 6 milioane de euro pentru Darius Olaru, primită de la Rangers. Patronul roş-albaştrilor a declarat că mijlocaşul nu este de vânzare în momentul de faţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru este dorit de Glasgow Rangers, echipă pentru care evoluează şi Ianis Hagi. Echipa din Scoţia este dispusă să plătească suma de 6 milioane de euro, pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului de la FCSB.

Gigi Becali, răspuns după oferta de la Rangers pentru Darius Olaru

Gigi Becali nu este dispus să-l cedeze pe Darius Olaru, şi a declarat că în prezent nu ia în calcul o plecare a mijlocaşului. Totodată, patronul de la FCSB a mai mărturisit că, după partida tur din play-off-ul Conference League, contra celor de la Viking, se vor relua discuţiile în privinţa unui transfer al lui Olaru.

Gigi Becali a mai dezvăluit faptul că, în cazul unei plecări a lui Darius Olaru, vor fi aduşi alţi jucători sub comanda lui Nicolae Dică.

„Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum.

Reclamă

De vineri reluăm discuțiile, să vedem cum vom sta atunci. Dar, deocamdată, nu mai pleacă nimeni, nu mai vine nimeni.

Să ajungem noi în grupe și atunci vom discuta altfel. Poate va pleca un jucător, dar sigur voi aduce și întăriri ca să facem față pe toate planurile”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Darius Olaru este unul dintre jucătorii de bază din echipa lui Nicolae Dică. Mijlocaşul a bifat 10 partide în actualul sezon, marcând un gol în remiza cu Mioveni, din etapa a patra.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Pavol Safranko la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunț de ultimă oră despre posibilul transfer al lui Pavol Safranko la FCSB. Chiar dacă ieri s-a scris că atacantul slovac se pregătește să-și rezilieze contractul cu actuala echipă, Mamelodi Sundowns, patronul “roș-albaștrilor” a dezvăluit că încă n-a reușit să rezolve mutarea mult dorită.

Misiunea lui Gigi Becali nu se anunță deloc ușoară. Actuala echipă a lui Pavol Safranko a cerut suma de 500.000 de euro în schimbul fostului atacant de la Sepsi, după ce a aflat de interesul FCSB-ului, anunță digisport.ro.

Inițial, oficialii clubului din Africa de Sud voiau să-i rezilieze contractul lui Safranko, însă datele problemei s-au schimbat după ce au aflat că atât FCSB, cât și o echipă din Slovacia, se află pe urmele atacantului de 27 de ani.

Becali a explicat că încă se află în negocieri cu conducătorii lui Mamelodi, așa că Nicolae Dică va trebui să se descurce în dubla manșă cu Viking, din play-off-ul Conference League, cu lotul avut la dispoziție.

”Cu Safranko nu s-a rezolvat. Vom aborda această dublă cu ce jucători avem acum. Sunt soluții. Nu mă bag eu peste antrenor, am spus că-l las să-și facă treaba, mă țin de cuvânt. Vom vedea joi ce fomulă de echipă va fi pe teren”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și