Închide meniul

Gigi Becali, reacţie categorică în privinţa lui Istvan Kovacs: „Mititelu trebuia să scoată echipa de pe teren!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 iunie 2023, 16:42

Gigi Becali, reacţie categorică în privinţa lui Istvan Kovacs: „Mititelu trebuia să scoată echipa de pe teren!

Gigi Becali, criză de nervi din cauza lui Deian Sorescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie categorică în privinţa lui Istvan Kovacs, după barajul pentru Conference League dintre CFR Cluj şi FC U Craiova 1948. Patronul de la FCSB susţine că centralul a greşit grav atunci când a aluat decizia de a-l elimina pe Juan Bauza. De asemenea, Becali susţine că Adrian Mititelu ar fi trebuit să scoată echipa de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în duelul cu FC U Craiova 1948, duel pentru calificarea în preliminariile Conference League. Istvan Kovacs a fost aspru criticat la finalul meciului, pentru eliminarea dictată lui Juan Bauza, la scorul de 0-0.

Gigi Becali, reacţie categorică în privinţa lui Istvan Kovacs

Gigi Becali l-a făcut praf pe Istvan Kovacs, mărturisind că acesta nu ar fi meritat să arbitreze finala UEFA Champions League. Patronul de la FCSB a avut şi un mesaj pentru Adrian Mititelu, declarând că oficialul din Bănie ar fi trebuit să îşi scotă echipa de pe teren, ca urmare a greşelilor de arbitraj comise de centralul din Carei.

Becali a mai declarat că Juan Bauza nu ar fi trebuit să primească al doilea cartonaş galben, în acest context înţelegându-i supărarea lui Mititelu.

„Știți bine că eu mă mai ciondănesc cu Mititelu, dar acum nu am cum să nu îi sar în apărare. Bă, dar nu se poate așa ceva. Este inadmisibil ceea ce i s-a întâmplat. Eu nu știu ce făceam dacă eram în locul lui Adrian (n.r. Mititelu), dar trebuia cu orice risc să scoată echipa de pe teren aseară.

Reclamă

Trebuia să facă ceva ca să ne vadă o lume întreaga înaintea finalei Ligii Campionilor. Nu ai tu, tată, Kovacs ce să cauți acolo. Eu sper să vadă o lume întreagă ce ai făcut la meciul de aseară. Nu poți să îi dai al doilea galben lui Bauza și să îl scoți de pe teren la faza aia. Nu ai cum să faci lucrul asta, iar Mititelu are tot dreptul să se gândească la altele. Nu e nici el în fotbal de trei zile.

Eu unul am rămas fără cuvinte. Dar ce aș putea eu sa fac? Nu vedeți că pe Vassaras nu îl clintește nimeni de acolo? Și eu am urlat, dar degeaba. Îi înțeleg perfect supărarea lui Mititelu. Feșnic face ce face, iar acum și Kovacs ăsta distruge un meci. E prea mult”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

Adrian Mititelu a lansat acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0 şi a atacat în termeni dur arbitrajul lui Istvan Kovacs. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că s-a dorit ca CFR Cluj să se califice în preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce să zic? Nu ştiu de ce s-a inventat acest regulament, CFR trebuia să meargă direct acolo. Ne mai chinuim să mai venim, să se facă şi ei de râs?! Domne, nu au ce căuta echipele din play-out în cupele europene şi asta e! Să se facă un baraj formal… eu înţeleg că CFR trebuia să se califice, dar nici chiar aşa.

A fost o organizare generală şi la FRF să treacă CFR. Dacă era nevoie, ne dădeau şi al treilea jucător afară. Cel mai faultat jucător de pe teren, Bauza, a fost vânat, a fost eliminat. La meciul cu CSU, Kovacs a dat două penalty-uri… cum a reacţionat acum la o fază la care trebuia să primim penalty?! Toată maniera s-a văzut, de la delegare s-a încercat ca echipa gazdă să treacă peste acest meci.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat. Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și