Închide meniul

Gigi Becali, reacţie dură în scandalul cu pariurile: „La mintea lui Burleanu… Mai lasă-mă cu tâmpeniile, cu prostiile”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 august 2023, 16:05

Gigi Becali, reacţie dură în scandalul cu pariurile: „La mintea lui Burleanu… Mai lasă-mă cu tâmpeniile, cu prostiile

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO/ Hepta

Gigi Becali a avut o reacţie dură în scandalul cu pariurile. Gigi Becali a recunoscut că a pariat pe echipa lui la meciul retur cu Nordsjaelland din Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB riscă suspendarea şi o amendă uriaşă pentru că a pariat. FRF a sesizat deja UEFA în acest caz.

Gigi Becali, reacţie dură în scandalul cu pariurile: „La mintea lui Burleanu… Mai lasă-mă cu tâmpeniile, cu prostiile”

N-au ce face ei. Prima dată, ca FRF, trebuie să verifici. Şi tu ai calitatea asta. N-am pariat nimic. Unul a vrut să parieze, şi a pariat. Vreau să pun şi eu cota respectivă. A pus omul 20 şi ceva de mii de euro.

La mintea lui Burleanu…Mai lasă-mă cu tâmpeniile, cu prostiile”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FRF a sesizat UEFA că Gigi Becali a pariat pe propria echipă la meciul Nordsjaelland – FCSB! „Dialogăm cu forul de la Nyon!”

FRF a sesizat UEFA că Gigi Becali, patronul lui FCSB, a pariat pe propria echipă la meciul cu Nordsjaelland, din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Este vestea momentului şi o lovitură importantă primită de latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Chiar Gigi Becali a declarat că, prin intermediul unui intermediar, a pariat 20.000 de euro că FCSB va obţine calificarea în play-off. Omul de afaceri şi-a pierdut banii, dar riscă să aibă şi mai mult de suferit. Şi vicecampioana României este în pericol.

Oficialii FRF au confirmat că au făcut o plângere la forul continental. Şefii fotbalului românesc au venit cu o scurtă declaraţie.

„Federaţia Română de Fotbal a luat act de declaraţiile făcute de domnul George Becali. Având în vedere că acestea fac referire la un meci disputat într-o competiţie organizată de UEFA, FRF se află în acest moment într-un dialog cu forul de la Nyon. Informaţii suplimentare vor fi comunicate imediat ce acestea vor fi disponibile„, au transmis oficialii FRF pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fanii lui CSA Steaua au trimis zeci de mesaje la UEFA. Cer ca latifundiarul din Pipera să fie pedepsit exemplar.

„Am mai pierdut”

„Am mai pierdut din 20.000, am pus și un pariu de 20.000. Eu am vorbit cu cineva și mi-a zis că e cotă 7, dacă e calificare, iei de 7 ori mai mult. I-am zis să îmi pună și mie 50.000 de la el. A dat, cutare, nu pot să pun 50.000, că nu primesc, pot să pun maxim 20.000, bine că nu a primit. Și a pus 20.000 și i-am pierdut. Nu am pariat eu”, a fost declaraţia oferită de Gigi Becali care a declanşat un scandal de proporţii.

Mihai Stoica a avut o reacţie imediat după ce declaraţiile oferite de Gigi Becali au făcut vâlvă. Oficialul FCSB-ului nu crede că latifundiarul din Pipera a pariat la meciul din Conference League.

„Eu nu cred că a pariat. Cred că glumeşte.Este imoral să nu mă laşi pe mine să pariez. Joacă de exemplu Inter cu Monza. De ce n-aş putea să pariez dacă eu cred că se întâmplă ceva?Este normal să nu mă laşi să pariez contra echipei mele. Este o prostie. Sunt convins că n-a pariat„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Risc uriaş pentru Gigi Becali, după autodenunţul că a pariat pe FCSB

Patronul roş-albaştrilor a recunoscut că în timpul meciului Norsjaelland – FCSB a mizat suma de 20.000 de euro pentru o calificare a echipei sale. Gigi Becali ar fi putut câştiga 140.000 de euro, dar vicecampioana României a pierdut şi e OUT din Conference League. Biletul pariat de omul de afaceri a fost necâştigător. Mai mult, Becali poate avea chiar şi mai mult de suferit.

În Regulamentul Disciplinar al FRF este prevăzut un articol care face referire la pariurile sportive. Astfel, în cazul în care va fi găsit vinovat, Gigi Becali poate fi interzis 2 ani din fotbal sau riscă să primească o amendă de aproximativ 60.000 de euro.

„Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu:

Reclamă

a. interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani;

b. penalitate sportivă de 300.000 de lei„, se arată în articolul 60 din Regulamentul Disciplinar.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și