Închide meniul

Gigi Becali, reacţie vehementă după acuzele lui Dan Şucu: „Care e problema? Fără bani publici ar mai fi cinci echipe!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2022, 8:35

Gigi Becali, reacţie vehementă după acuzele lui Dan Şucu: „Care e problema? Fără bani publici ar mai fi cinci echipe!

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid - FCSB 2-0 / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Gigi Becali a ieşit la atac
  • Declaraţiile făcute de Dan Şucu l-au nemulţumit pe patronul FCSB

Gigi Becali a avut o primă reacţie vehementă după acuzele lui Dan Şucu. Noul acţionar al Rapidului s-a plâns de existenţa banilor publici din fotbalul românesc şi a arătat-o cu degetul pe Sepsi Sf. Gheorghe. Răspuns a primit chiar de la patronul rivalei FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali asigură că, în cazul în care primăriile nu ar mai finanţa fotbalul românesc, ar mai rămâne numai cinci echipe în Liga 1: FCSB, Rapid, Farul, FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova. Latifundiarul din Pipera asigură că nu se pune problema să fie concurenţă neloială.

Gigi Becali, reacţie vehementă după acuzele lui Dan Şucu: „Altfel, era terminat fotbalul din România!”

Am văzut că domnului Șucu, pe care-l respect ca om de afaceri, nu-i convine că sunt unii cu bani publici și nu e competiția dreaptă. Îi transmit prin voi că dacă n-ar mai fi bani publici în fotbal, am mai juca doar eu cu el, Hagi, Mititelu și Rotaru. Cinci echipe!

Reclamă

Noi trebuie să zicem mersi că bagă primăriile bani în fotbal, că bagă Ungaria, altfel n-avem competiție. La revedere fotbal fără bani publici. Ce, Pandele (n.r. – primarul Voluntariului, finul lui Becali) are nevoie de fotbal, ia ceva acasă? O face pentru comunitate.

De ce e o competiție neloială? Cluburile primesc bani de la consiliile locale. Au voie, conform legii. Care e problema? FCSB concurează cu niște echipe care sunt ale comunității. Eu sunt privat, mă bat cu ei. Să zic mersi că am cu cine să mă bat. Altfel, era terminat fotbalul din România”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă

Finanţatorul Rapidului dezvăluise că plăteşte o sumă uriaşă pentru fiecare meci jucat pe Giuleşti, spre deosebire de Sepsi. Șucu a explicat că, pentru închirierea noului stadion inaugurat în martie, Rapid achită 50.000 de euro pe meci, o sumă apropiată de cea achitată pentru a evolua pe Arena Națională. De notat însă că Arena are o capacitate de 55.000 de locuri, în timp ce Giuleștiul poate găzdui numai 14.050 de spectatori.

Şucu: „Pe noi nu ne-a împroprietărit guvernul unei țări”

Dacă am spus că există competiția bine reglementată pe plan sportiv, din punct de vedere economic nu e bine reglementată. E ca și cum la o cursă de 400 de metri unii pleacă de la start, alții pleacă de la 100 de metri, alții pleacă de la 200 de metri, iar Sepsi pleacă de la 300 de metri și mai are încă 100 de metri pentru a termina cursa.

Dacă vorbim de echipele de fotbal care trăiesc din pușculițele primăriei… la Sepsi lucrurile sunt mult mai avansate, vin bani de la firme românești cu capital maghiar, vin bani de la Guvernul maghiar, vin bani de la primării și de la particulari.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid e chiriaș în acel stadion, pe noi ne costă în jur de 50.000 de euro per meci, cheltuielile cu tot. Pe noi nu ne-a împroprietărit guvernul unei țări, cum s-a întâmplat cu Sepsi„, a spus Dan Şucu.

Derby-ul „de foc” Rapid – FCSB se joacă în Giulești: „Va fi un vulcan pentru adversari!”

Noul stadion Giulești a fost inaugurat pe 26 martie 2022. „Bijuteria” Rapidului a costat 39 de milioane de euro și a fost încadrată în categoria UEFA 4.

Prima reprezentație a Rapidului pe Giulești, în noul sezon, va fi chiar la derby-ul cu FCSB. Clubul alb-vișniu a anunțat că meciul „de foc” cu „roș-albaștrii” se va disputa „acasă”, ci nu pe Arena Națională:

OFICIAL. Giuleștiul va fi un vulcan pentru adversari!

RAPID și FCSB se va juca în casa noastră, pe Stadionul Rapid – Giulești.

Partida din etapa a doua a Superligii, de pe 24 iulie, de la 21:30, se va disputa, cel mai probabil, cu casa plină”, a anunțat Rapid, în mediul online.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:25 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali 8:24 Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!” 0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”