Închide meniul

Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. „Racheta” a primit cea mai mică notă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2024, 9:26

Reclamă
Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. „Racheta a primit cea mai mică notă

Gigi Becali, reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali şi Nana Antwi / Colaj Profimediaimages/Digi Sport

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB. Fundaşul dreapta ghanez, în vârstă de 23 de ani, a jucat o repriză împotriva lui U Cluj, în etapa a 26-a a Ligii 1. Nu a reuşit să îşi ajute noua echipă să câştige în deplasarea de pe Cluj Arena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antwi a intrat după pauză în locul lui Vali Creţu. Jucătorul despre care patronul spunea că este „Rachetă” a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro. I-a fost acordat 6.5, notă care a mai fost primită şi de Creţu. Adrian Şut (7.9) şi Ştefan Târnovanu (7.8) au fost remarcaţii roş-albaştrilor.

Gigi Becali a avut o reacție vehementă după debutul lui Nana Antwi la FCSB

Gigi Becali anunţă că are răbdare cu Antwi şi că aşteaptă să îl vadă mai multe meciuri pentru a-şi face o părere despre tânărul fundaş. Nana Antwi ar putea fi titular etapa viitoare, cu FC Botoşani.

(n.r. despre Nana Antwi) Nu am avut timp să-l văd. Nu că a jucat prea puțin, mingea a trecut prea puțin pe la el pe acolo.

Reclamă

Olaru, nici el nu a fost în apele lui, a fost răcit. Lui Octavian Popescu azi i-au dat medicamente. Bine că au avut medicamente la ei.

Șut prima repriză (n.r. i-a plăcut), a doua repriză a greșit mingi. Și Ovidiu Popescu mi-a plăcut cu Ngezana. O să iau vârf, dar nu mai e mult și aruncăm artificiile”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Fundaşul de 23 de ani a fost cumpărat de FCSB în această iarnă pentru 100.000 de euro, în condiţiile în care se afla în ultimele 6 luni de contract la formaţia din Armenia. Alexandru Pantea, celălalt fundaş dreapta al roş-albaştrilor, tocmai a suferit o accidentare gravă, care îl va ţine departe de teren aproximativ 6 luni

Reclamă 4 / 0/3

Adus pentru suma de 100.000 de euro la FCSB, Nana Antwi a mai fost legitimat la: Young Wise, Lori Vandazor, LOSC Lille și FC Urartu. În momentul de față este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Lupta la titlu „a luat foc” după remiza celor de la FCSB la Cluj. Echipa lui Elias Charalamabous mai are un avans de 7 puncte faţă de Rapid şi 10 puncte faţă de CFR Cluj.

FCSB rămâne pe primul loc, dar diferenţa de puncte faţă de Rapid e doar de 7 puncte. Echipa lui Charalambous are 55 de puncte, în timp ce Rapid a ajuns la cota de 48 de puncte. Pe locul 3 este CFR Cluj, cu 45 de puncte. Dacă diferenţa ar rămâne aceasta până la finalul sezonului regular, FCSB ar intra în playoff cu uun avans de 4 puncte faţă de Rapid şi cu 5 faţă de CFR Cluj.

De precizat că în ultima etapă a sezonului regular se va disputa derby-ul din Giuleşti dintre Rapid şi FCSB.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și