Închide meniul

Gigi Becali, replică pentru Dan Petrescu după ce a spus că FCSB „a marcat din nimic”: „Dumnezeu face dreptate!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 februarie 2023, 15:15

Reclamă
Gigi Becali, replică pentru Dan Petrescu după ce a spus că FCSB a marcat din nimic”: Dumnezeu face dreptate!”

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit o replică pentru Dan Petrescu după ce a spus că FCSB „a marcat din nimic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus, cu scorul de 1-0, în fața celor de la CFR Cluj, grație golului marcat de Malcom Edjouma, din pasa lui Octavian Popescu.

Gigi Becali, replică pentru Dan Petrescu după ce a spus că FCSB „a marcat din nimic”

Gigi Becali nu este de acord cu Dan Petrescu și susține că reușita roș-albaștrilor a venit pe fondul jocului bun practicat din primul minut.

„Golul nu a venit din nimic, a venit din jocul nostru din primul minut. Dumnezeu face dreptate, nu mereu, dar o mai face. Nu ai văzut că nu s-a schimbat nimic. Nu aveai ce să schimbi. Dacă juca perfect echipa… când se joacă, nu se mai schimbă.

Bine, mă, cu Farul a fost jocul nostru. S-a întâmplat aia acolo… în primul rând a fost gol valabil, al treilea. Se întâmplă o dată la 20 de ani să dai două goluri în prelungiri”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Declarația lui Dan Petrescu

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocaziii. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin și am arătat bine în repriza a doua.

Nu țin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur și simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câștigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conștient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
  • 4 este locul ocupat de FCSB în Liga 1
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și