Închide meniul

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB! Ce a spus după remiza cu CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 11:03

Reclamă
Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB! Ce a spus după remiza cu CFR Cluj

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB

Gigi Becali şi Mihai Popescu/ Colaj Profimedia

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a lăudat pe jucătorul său, după remiza cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popescu a debutat la FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Fundaşul a fost integralist, în lipsa lui Siyabonga Ngezana.

Gigi Becali s-a convins de Mihai Popescu, după primul meci al fundaşului la FCSB

Gigi Becali s-a declarat încântat de Mihai Popescu. Patronul de la FCSB a remarcat curajul din jocul fundaşului transferat recent de la Farul.

„Mihai Popescu m-a surprins plăcut. M-a impresionat. A urcat cu mingea la picior, cu curaj, mi-a plăcut de el”, a declarat Gigi Becali.

Mihai Popescu a fost titularizat în centrul defensivei alături de Joyskim Dawa. Siyabonga Ngezana a absentat de la FCSB, după ce s-a întors cu probleme de la echipa sa naţională.

Reclamă
Reclamă

FCSB a reuşit să întoarcă scorul cu CFR Cluj, după ce clujenii au condus cu 2-0 până în minutul 60. Alexandru Băluţă şi Joyskim Dawa au punctat pentru campioană, care a plecat cu un punct din Ardeal.

De cealaltă parte, pentru CFR Cluj, Louis Munteanu a marcat „dublă”, ajungând la patru goluri marcate în tricoul clujenilor, după transferul din vară.

Gigi Becali a dezvăluit suma fabuloasă pe care o va încasa în Europa League

Gigi Becali a dezvăluit suma fabuloasă pe care o va încasa în Europa League. Patronul de la FCSB a transmis câţi bani va câştiga, de pe urma vânzării pachetelor de bilete la meciurile europene de acasă ale campioanei.

Reclamă

Totodată, Gigi Becali a transmis că FCSB se va califica în „primăvara europeană”. În acest context, latifundiarul din Pipera a transmis că va mai încasa încă un milion de euro, de pe urma biletelor pe care le va vinde campioana la meciul din fazele eliminatorii.

Dacă se vând toate pachetele, facem 4,3 milioane din toate meciurile. După, dacă mai avem un meci, facem 5 milioane din bilete. Eu sunt convins că ne calificăm mai departe. Eu așa zic”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și