Închide meniul

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Vreau să mă întind atât cât îmi permit!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2023, 14:55

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu! Anunţul făcut de patronul FCSB: „Vreau să mă întind atât cât îmi permit!

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce FCSB a ratat titlul

Deian Sorescu, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce FCSB a ratat titlul. Patronul roş-albaştrilor a declarat că nu îl va cumpăra definitiv pe internaţionalul român, iar acesta ar putea reveni la formaţia de care aparţine, Rakow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost transferat de FCSB de la Rakow la începutul anului, sub formă de împrumut. Pentru a-l transfera definitiv, Gigi Becali trebuia să plătească suma de aproximativ 900.000 de euro.

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Deian Sorescu, după ce FCSB a ratat titlul

Gigi Becali nu a fost impresionat de Deian Sorescu, motiv pentru care a luat decizia de a nu-l transfera definitiv pe fundaşul de 25 de ani. Patronul de la FCSB susţine că vrea să se întindă „atât cât îi permite plapuma”.

De asemenea, Becali susţine că are în plan să facă alte transferuri pentru a-şi întări echipa, deoarece le-a promis suporterilor că FCSB va deveni campioană în sezonul viitor.

„Am luat decizia finală și i-am și transmis băiatului…deși cineva mi-a zis să stau și să mă gândesc mai bine la varianta transferului definitiv al lui Sorescu. Dar, până la urmă am hotărât că nu voi mai plăti polonezilor suma cerută de ei pentru transfer definitiv. Era pe undeva la 850.000 – 900.000 de euro. Nu o să dau atâția bani pentru că vreau să mă întind doar cât îmi permite plapuma. Am zis eu că o să ies la război cu avioane F16, dar nu pentru Sorescu.

Reclamă

Nu zic că băiatul nu ne-a ajutat în unele meciuri, dar în alte partide nu prea a fost ceea ce eu îmi doream de la el. Parcă zici că era aerian. Am eu alte piste pentru transferuri bune. Nu uitați că le-am promis suporterilor că la anul noi vom câștiga campionatul”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a mai dat un jucător afară, până la plecarea lui Deian Sorescu

Gigi Becali a mai dat afară un jucător de la FCSB. Sorin Şerban este al şaptelea fotbalist care pleacă de la vicecampioană, în această vară, după titlul pierdut în faţa Farului lui Gică Hagi.

Fundaşul stânga de 23 de ani era sub contract cu FCSB din 2019, când a venit de la Minaur. El pleacă de la FCSB, anunţă fanatik.ro, chiar dacă mai avea contract cu echipa lui Gigi Becali până în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Şerban nu a jucat decât 16 meciuri la FCSB şi şi-a trecut în cont o pasă de gol. În perioada 2019-2020, el a fost împrumutat la Poli Iaşi.

Sorin Şerban este al şaptelea jucător care pleacă de la FCSB, în această vară, după cei şase anunţaţi de Becali, Iulian Cristea, Valentin Creţu, Boban Nikolov, Deian Sorescu, Joonas Tamm şi Billel Omrani.

De asemenea, şi Iulian Cristea a plecat de la FCSB. Fundaşul se afla pe lista neagră a patronului Gigi Becali.

Fundașul care se afla din 2019 la FCSB și-a luat deja adio de la jucătorii vicecampioanei, cu un mesaj prin care anunță un singur regret, că nu a câștigat niciun titlu de campion alături de echipa condusă de Mihai Pintilii și Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și