Închide meniul

Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno: „Mâine e la antrenament! Am vrut un tanc în atac la FCSB, iar acum îl am!”

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 19:46

Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno: „Mâine e la antrenament! Am vrut un tanc în atac la FCSB, iar acum îl am!

Condiţiile în care Gigi Becali va "sparge" banca pentru transferuri la FCSB

Gigi Becali rupe un contract, în fața sediului FRF / Hepta

  • Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno
  • Anunţul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno, iar atacantul va fi prezent mâine la antrenamentele FCSB-ului. Latifundiarul din Pipera a avut mari bătăi de cap cu privire la suma pe care golgheterul lui FC U Craiova 1948 urma să o primească la semnătură, însă le-a rezolvat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali i-a oferit lui Compagno o sumă de instalare în valoare de 30.000 de euro. Patronul FCSB are încredere deplină în atacantul italian, pe care îl descrie „un tanc.”

Gigi Becali s-a înţeles cu Andrea Compagno

„Tată, gata, am închis-o cu Compagno. Am rezolvat cu băiatul, iar de mâine este la antrenament. Nu a fost vorba că mi-a cerut bani mulți la salariu. Băiatul voia la fel cât avea la Craiova. Însă, eu i-am dat un pic mai mult cât lua la Mititelu. Problema a fost la banii pe care el îi voia la semnătură, dar până la urmă am rezolvat și treaba asta. I-am dat și vreo 30 de mii la semnătură.

Reclamă

Am vrut un tanc în atac, iar acum îl am. Eu știu că Dică îl plăcea și pe Bauza, dar am avut ghinion că Bauza s-a accidentat. Dar la mijloc stau totuși mai bine și nu suntem disperați să îl luăm acum și pe Bauza. Noi în atac acolo aveam mare nevoie de unul ca Compagno.

Suporterii olteni nu trebuie să sară pe Mititelu. Ei trebuie să fie mândri că unul ca Gigi Becali i-a pus pe masă lui Mititelu 1.500.000 de euro. Voi credeți că vedea de la un alt patron din Liga 1 banii ăștia pe Compagno? Mititelu a ieșit bine în câștig după afacerea asta. Cât a dat el pe Compagno că să îl aducă la Craiova? Păi, vedeți! A făcut o afacere foarte bună pentru clubul său. Așa că, Mititelu nu trebuie acuzat de nimeni”, a spus Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948. Din iulie 2020 la echipa lui Adrian Mititelu, are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Mihai Stoica, val de ironii: „Se plâng că e prea scump Compagno, dar noi nu accesăm fonduri de la buget!”

Mihai Stoica a lansat un val de ironii după ce Gigi Becali a fost criticat pentru transferul lui Andrea Compagno. Patronul FCSB s-a înţeles cu Adrian Mititelu şi va plăti 1.5 milioane de euro pentru golgheterul de la FC U Craiova 1948.

„Unii sunt nemulțumiți că e prea scump Compagno. Nu că n-ar fi foarte scump. E. Dar poate e și bun. În plus, nu-s banii nemulțumiților, noi nu accesăm fonduri de la buget ca știți voi cine.

Reclamă 4 / 0/3

Alții debordează de mișto’uri. Că s-aducem un fileu de volei, avem talie prea mare. Probabil ar fi avut replică și dacă i-am fi luat pe Mățan și Mitriță. Că-s tare haioși ei.
E neplăcut să fii în depresie. Am trecut pe acolo și știu cum e”, a transmis Mihai Stoica.

Andrea Compagno a plecat spre București să semneze cu FCSB

Andrea Compagno se pregătește să semneze cu FCSB. „Telenovela” transferului atacantului italian de la FC U Craiova 1948 la clubul lui Gigi Becali este foarte aproape să final. Din informațiile AS.ro, Compagno a mers astăzi în cantonamentul oltenilor și și-a luat la revedere de la colegi.

Atacantul de 26 de ani va fi prezentat oficial la vicecampioana României în cursul zilei de luni, la Palatul lui Gigi Becali, din Aleea Alexandru.

“Pot să vă spun că încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Eu nu sunt implicat în negocieri, agentul meu se ocupă de tot. Gândul meu este doar la ceea ce am de făcut pe teren.

Sunt şanse şi cred că se va face imediat, dar mai multe pot să vă spun după ce voi semna. Deocamdată nu este nimic clar şi mi-ar fi greu să vorbesc. Nu văd să fie probleme, dar asta o să vedem”, a spus Compagno pentru fanatik.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat