Închide meniul
EXCLUSIV

FCSB are un antrenor nou: Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea! Când va conduce primul antrenament

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2022, 17:09

FCSB are un antrenor nou: Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea! Când va conduce primul antrenament

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

FCSB are un antrenor nou! Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică, care va conduce primul antrenament chiar mâine dimineaţă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un start de sezon de coşmar. În campionat a remizat cu nou-promovata U Cluj, 1-1 şi a fost învinsă de Rapid, 0-2, iar în Conference League a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Saburtalo, scor 0-1. În urma acestor rezultate, Toni Petrea a plecat de la echipă.

EXCLUSIV | FCSB are un antrenor nou! Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea

Astfel, Gigi Becali s-a mişcat rapid şi a găsit un nou antrenor pentru FCSB. Potrivit surselor Antena Sport, este vorba despre Nicolae Dică.

Aşa cum AS.ro v-a anunţat încă din această dimineaţă, antrenorul de 42 de ani se află în discuţii avansate cu patronul vicecampioanei, iar revenirea sa este ca şi făcută. „Dicanio” va conduce mâine primul antrenament cu Florin Tănase, Octavian Popescu&co.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri.

Reclamă

Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Gigi Becali: „Dică e un om cuminte!

Toni Petrea nu a mai aşteptat returul cu georgienii, de pe Arena Naţională, şi a acceptat rezilierea contractului. Nicolae Dică este pe punctul de a se întoarce pe banca echipei din Berceni.

„Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

Reclamă 4 / 0/3

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

EXCLUSIV | Anunţul lui Gigi Becali despre noul antrenor al FCSB, după despărţirea de Toni Petrea

Gigi Becali a anunţat cine va conduce FCSB în meciul cu Saburtalo, dacă FCSB nu va numi un nou antrenor. Mihai Pintilii este cel care va conduce echipa în următoarea perioadă.

Nicolae Dică e favoritul lui Gigi pentru înlocuirea lui Toni Petrea. Rămâne de văzut cât de repede se va mişca patronul roş-albaştrilor. Meciul cu Saburtalo este unul decisiv pentru acest sezon. Dacă va rata calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, FCSB va pierde 7 milioane de euro.

„Nu ştiu dacă pun antrenor. La ora asta, nu am pe nimeni. Dacă e să aduc antrenor, ori aduc repede înainte de meciul cu Saburtalo, ori dup-aia stau. Dacă nu aduc mâine sau poimâine antrenor, Pintilii va fi pe bancă”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Pintilii a fost secundul lui Toni Petrea, dar pe foaie el figura ca delegat, pentru că nu are licenţa PRO de antrenor. El este cursant al Şcolii de Antrenori, dar nu are încă nici Licenţa B.

EXCLUSIV | Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a o scoate pe FCSB din criză

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali după anunţul că Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB. Roş-albaştrii trec prin unul dintre cele mai dificile momente din ultimii ani. Au un singur punct în Superliga şi riscă să fie eliminaţi din turul 2 preliminar al Conference League.

Dragomir mizează pe fostul selecţioner al României. Asigură că FCSB nu ar avea probleme să devină campioană, pentru prima dată după 8 ani, dacă Piţurcă revine la echipă.

Reclamă

„I-a spus să plece şi a plecat. Sunt banii lui, schimbă pe cine vrea, face ce vrea. Cred că pe Dică îl aduce. A fost fotbalist mare, la echipa naţională. E Dică. Dacă ar fi după mine, l-aş fi pus pe Piţurcă şi aveam succesul asigurat„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Victor Piţurcă e liber de contract de la începutul anului 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Fostul atacant al Stelei a antrenat-o ultima dată pe echipa lui Becali în 2010.

Recomandări
  • FCSB are un antrenor nou
  • Gigi Becali s-a înţeles cu înlocuitorul lui Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și