Închide meniul

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2024, 17:26

Reclamă
Gigi Becali schimbă „din temelii primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

Gigi Becali, noi schimbări în primul 11 de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali a anunţat noi schimbări în primul 11 de la FCSB, imediat după victoria de senzaţie cu RFS. Patronul campioanei a dezvăluit că va menaja mare parte dintre titulari, în vederea partidei cu PAOK, din a doua etapă a grupei de Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a dat recital cu RFS şi s-a impus cu un categoric 4-1. Daniel Bîrligea, Marius Ştefănescu şi Darius Olaru, cu o „dublă”, au marcat golurile campioanei.

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB

La o zi după meciul cu letonii, Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că doar Vlad Chiricheş şi Joyskim Dawa vor „rezista” în echipa de start a FCSB-ului pentru meciul din campionat cu Sepsi.

Astfel, Daniel Bîrligea, Marius Ştefănescu, Darius Olaru sau David Miculescu nu vor fi titulari în duelul de la Sfântu Gheorghe. Gigi Becali s-a hotărât să schimbe întreaga echipă şi a transmis că obiectivul său este acum Europa League.

În privinţa fundaşilor centrali, Gigi Becali se vede nevoit să-i folosească cu Sepsi pe Joyskim Dawa şi Vlad Chiricheş, dată fiind şi accidentarea lui Siyabonga Ngezana.

Reclamă
Reclamă

„La meciul cu Sepsi Olaru nu o să joace, nici Bîrligea, nici Radunovic, nici Mihai Popescu. Lixandru nu o să joace nici el, nici Miculescu, nici Ștefănescu. Schimb toată echipa! Numai Chiricheș și Dawa vor juca, în rest toată echipa e schimbată.

Vreau să fac o echipă tare de acum încolo. Nu mai dau bani pe jucători pe care nu-i văd, de asta iau din România, că îi văd. În străinătate nu-i văd, luați voi din străinătate cu 400.000 de euro sau gratis și vă dau eu 2 milioane de euro pe ei.

Acum vrem mai mult Europa pentru că putem să venim în primele 8. Nu e ușor, e ceva de domeniul fantasticului. Stai să vedem ce jucăm cu PAOK, dacă o să câștigăm orice scenariu e posibil”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă

FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, pentru confruntarea din etapa a 11-a a Ligii 1. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reacţia lui Daniel Bîrligea, după ce a marcat primul gol la FCSB

Daniel Bîrligea a fost în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB. Atacantul pe care Gigi Becali a plătit peste 2 milioane de euro a deschis scorul pe Arena Naţională, în victoria cu RFS. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 4-1 în meciul din grupa principală a Europa League.

O fericire imensă să dau gol pentru această echipă, sunt aici să demonstrez. Cu siguranţă ne ajută foarte mult să avem moralul ridicat pentru următoarele meciuri.

(Cu ce gânduri ai intrat pe teren?) Să o fac fericită pe mama care e în tribună şi pe iubita mea. Să arăt că nu sunt cel din meciul trecut, vreau să mă fac cunoscut de echipă şi să joc din ce în ce mai bine„, a declarat Daniel Bîrligea la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și