Închide meniul

Gigi Becali se teme, înainte de Hermannstadt – FCSB: „Trebuie să ai emoţii, ca să câştigi campionatul!”

Viviana Moraru Publicat: 21 septembrie 2023, 9:59

Reclamă
Gigi Becali se teme, înainte de Hermannstadt – FCSB: „Trebuie să ai emoţii, ca să câştigi campionatul!

Alin Stoica îl avertizează pe Gigi Becali în "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Ce i-a transmis fostul internaţional

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali se teme, înainte de Hermannstadt – FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că are emoţii înaintea duelului cu sibienii, dorindu-şi ca echipa sa să obţină cele trei puncte, pentru a se distanţa pe primul loc în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va face deplasarea la Hermannstadt, pentru un meci restant din Liga 1. Partida va avea loc joi, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali se teme, înainte de Hermannstadt – FCSB

Gigi Becali nu are linişte, chiar dacă FCSB este lider în Liga 1, şi cu un meci în minus faţă de celelate echipe. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că în orice meci are emoţii, astfel că se teme şi de restanţa cu Hermannstadt.

Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa a demonstrat că are forţă în acest sezon, după victoriile cu contracandidatele la titlu, Farul, CFR Cluj sau Universitatea Craiova. Acesta susţine că mai are două meciuri dificile în acest tur de campionat, cu rivala Rapid şi cu Sepsi.

„La orice meci trebuie să ai emoții și cu orice echipă, ca să câștigi campionatul. Noi le-am bătut pe toate, pe Craiova, pe CFR, pe Farul, contracandidate.

Reclamă

Mai avem doar cu Rapid și Sepsi. Cum să fie ușor, nu mai e niciun meci ușor. Normal, trebuie să îi batem pe Hermannstadt”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Revenire importantă pentru FCSB, înaintea duelului cu Hermannstadt

Elias Charalambous a făcut un anunţ înainte de Hermannstadt – FCSB. Acesta a spus că Alexandru Băluţă este apt şi va putea juca cu Hermannstadt. Mai mult, singurul jucător indisponibil pentru partida cu Hermannstadt este Vlad Chiricheş.

Antrenorul celor de la FCSB a spus că partida de la Sibiu poate fi mai grea decât cea cu Farul. Charalambous a anunţat că va face mai multe schimbări în echipă, în contextul în care FCSB va juca 3 partide în doar 7 zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Urmează încă un meci dificil în doar câteva zile. Jucăm împotriva unei bune, care are un antrenor foarte bun și care e bine organizată. Am văzut că a pus probleme tuturor adversarilor.

Dar noi vom merge să facem tot ce putem pentru lua a cele trei puncte. Jucătorii sunt într-o formă bună, dar nu va fi ușor. Poate chiar va fi mai greu decât etapa trecută. Dar vom da totul pentru câștiga acest meci. După cum am spus, avem multe meciuri. E clar că nu putem conta doar pe 11 jucători. Sunt fericit că avem jucători buni, care se pot adapta.

Băluță e gata. E pregătit 100%. Va fi cu noi mâine. Și Pantea e bine. Despre Chiricheș știam că va fi indisponibil mult timp. Se recuperează zi de zi, dar încă mai are nevoie de timp. Doar el e indisponibil”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și