Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular la FCSB: „Nea Gigi, bagă-l să joace că are calitate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2022, 15:38

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular la FCSB: „Nea Gigi, bagă-l să joace că are calitate

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular în linia de mijloc a celor de la FCSB. E vorba de Marco Dulca, mijlocaşul de 23 de ani care a prins doar cinci meciuri în Liga 1 pentru roş-albaştri de la venirea de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu îi atrage atenţia lui Gigi în legătură cu mijlocaşul cotat la 900.000 de euro pe care şi Mirel Rădoi l-ar fi dorit la Universitatea Craiova, atunci când acesta ajungea la FCSB.

Gigi Becali, sfătuit să folosească un jucător titular la FCSB

„FCSB are probleme, de fapt, la mijloc. Au dispărut mijlocașii aceia centrali, gen Bourceanu și Pintilii. Toate acțiunile au fost pe fundașii centrali și este greu. Edjouma și Olaru nu au profil defensiv. Mie îmi place de Dulca, e un număr 6 puternic, agresiv. Nu-i cere să dribleze, nu e calitatea lui.

E harnic, îți dublează foarte bine, îți închide zona. Mi se pare că i s-a pus prea repede o etichetă. Nea Gigi, bagă-l să joace că are calitate! Am încredere în el că are calitate. E un jucător tânăr care nu te trădează. Storci tricoul de pe el! FCSB are nevoie de un astfel de jucător”, a spus Bratu, citat de digisport.ro.

Mirel Rădoi, după ce Gigi Becali a dezvăluit că l-a vrut pe Marco Dulca la Universitatea Craiova

„Marco e un jucător pe care l-am antrenat, atât la U21, cât și la naționala olimpică. E un jucător de care eu am fost foarte mulțumit. Antrenorul decide să aducă jucători și clubul poate interveni. Va trebui ca lucrurile să fie clare, ambele părți să fie de acord cu acel jucător.

Reclamă

Cunosc foarte bine campionatul, am, dacă stau să calculez, 200 de jucători pe care i-am monitorizat. Am participat la cantonamente, antrenamente, am făcut rotație, avem o analiză față de jucători și echipe”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de prezentare la Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi l-a antrenat pe Marco Dulca la naționala U21, cât și la naționala olimpică care a mers la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marco Dulca e cotat la 900.000 de euro

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și