Închide meniul

Gigi Becali şi-a ales favoritul după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Atac la Billel Omrani: „Toate mingile le-a pierdut!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2022, 8:31

Gigi Becali şi-a ales favoritul după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Atac la Billel Omrani: „Toate mingile le-a pierdut!

Gigi Becali şi-a ales favoritul. David Miculescu, remarcat după FC U Craiova 1948 - FCSB 0-2

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali şi-a ales favoritul după victoria obţinută de FCSB în deplasarea cu FC U Craiova 1948, scor 2-0, din etapa a 18-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor l-a lăudat pe David Miculescu, atacantul transferat de la UTA pentru 1.7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miculescu a intrat în locul lui Billel Omrani, în minutul 56. Chiar dacă nu a marcat, l-a impresionat pe latifundiarul din Pipera. Vârful de 21 de ani a înscris numai 2 goluri în 13 meciuri de campionat jucate în tricoul roş-albastru. A fost titular de două ori.

Gigi Becali şi-a ales favoritul. David Miculescu, remarcat după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

În schimb, Billel Omrani a fost criticat public de Gigi Becali. Totuşi, asigură că nu ia în calcul să renunţe la francez.

Omrani e valoros, dar de exemplu mi s-a părut mai bun David Miculescu decât el ca atacant. Mi-a plăcut Miculescu… când e mingea nu o pierde, foarte stabil mental, fără emoţii. A pasat calm, în spate, exact ce trebuia să facă un fotbalist.

Dacă Omrani nu are realizări şi Miculescu nu are realizări, dar totuşi cu el în teren… Omrani le-a pierdut pe toate. Să nu credeţi că mi-am pierdut încrederea în Omrani, aştept să fie cel pe care îl ştiu de cinci ani„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Patronul lui FCSB i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii

Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat că va continua cu interimarul Pintilii pe banca tehnică, dacă regulamentul îi va permite.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a devenit interimar la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului se află în căutarea unui nou antrenor principal, dar ia în calcul și varianta ca Pintilii să fie „promovat”.

La ora actuală, Mihai Pintilii deține licența B. Gigi Becali și-ar dori ca tânărul antrenor să devină principal, dacă va primi undă verde din partea FRF.

Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal).

E adevărat că nu i-am dat nicio şansă Rapidului, nu i-am dat nici Craiovei. Azi, la 2-0, trebuia să aibă mai multă posesie. Dar pentru ce voiau al treilea gol? Eu le-am spus, la 2-0 nu mai vreau golul trei. Cred că aşa trebuie să fac, pentru ce îmi trebuie al treilea gol? Să risc să primesc gol. Asta o să le spun şi lor.

(N.r. – Despre Laurențiu Reghecampf) Nu, nu e nimic adevărat. Nu mi-a spus omul aşa ceva, că vine gratis. Doamne fereşte! De ce să vină gratis? Pentru ce gratis? De ce să vorbim dacă se întâmplă (n.r. L-aţi dori înapoi?). Eu nu vorbesc cu dacă niciodată. Eu vă spun că vom face conform regulamentelor. V-am dat de înţeles. Fac conform regulamentelor cu Pintilii, de ce să mă mai întrebaţi de Reghecampf?”, a spus Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
  • David Miculescu, lăudat de Gigi Becali
  • Ce a spus patronul lui FCSB despre Billel Omrani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și