Închide meniul

Gigi Becali și-a atacat favoritul după Dinamo – FCSB 0-1: „Stai mă, bufa-bufa”

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 18:58

Reclamă
Gigi Becali și-a atacat favoritul după Dinamo – FCSB 0-1: Stai mă, bufa-bufa”

Gigi Becali a anunţat al treilea transfer al iernii la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali și-a atacat favoritul după Dinamo – FCSB 0-1. Patronul vicecampioanei a vorbit despre prestația jucătorilor săi, din partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Dinamo și FCSB a contat pentru etapa a 17-a a Ligii 1 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. După meci, Gigi Becali a comentat evoluția „roș-albaștrilor” și a remarcat oamenii care, în opinia sa, nu au făcut un meci bun în fața marii rivale.

Gigi Becali și-a atacat favoritul după Dinamo – FCSB 0-1. Ce a spus despre jocul lui Siyabonga Ngezana

Patronul celor de la FCSB l-a criticat pe Ngezana pentru finalul partidei. Latifundiarul din Pipera a fost nemulțumit de faptul că fundașul lovea puternic baloanele, în loc să construiască alături de coechipieri, având în vedere că scorul era de 1-0 în favoarea elevilor lui Elias Charalambous.

Totuși, Gigi Becali a recunoscut însă că în restul partidei fundașul a avut o prestație bună și a dezvăluit că îl apreciază pe acesta.

„Pe final Ngezana nu mi-a plăcut că dădea în ele: bufa-bufa! Stai, mă, e mingea la tine. Nu te atacă nimeni. Păi ține mingea frumos și pasează.

Reclamă

În rest, el are foarte mare viteză, forță, îmi place foarte mult Ngezana. Nu se știe cine va juca. Când ăla, când ăla, când ăla, când ăla, ca să vedem cine e mai bun dintre ei”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Siyabonga Ngezana a ajuns la FCSB în această vară, fiind transferat de la formația sud-africană Kaizer Chiefs. Acesta s-a impus fără probleme în lotul lui Elias Charalambous, chiar dacă a profitat și de accidentarea lui Vlad Chiricheș. În momentul de față, fundașul de 26 de ani este cotat la suma de 750.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gigi Becali a dezvăluit decizia lui Vlad Chiricheș

Iată mesajul latifundiarului din Pipera, care a vorbit despre decizia rară a fundașului de la FCSB:

Reclamă 4 / 0/3

„Este caracter frumos, Chiricheş. Când a venit la echipă a spus că nu vine pentru bani, ci pentru că mai vrea să joace fotbal. El are bani, are vreo 10-15 milioane de euro adunate. MM i-a spus după accidentare că s-au încercat toate cu el şi i-a spus că îi dăm 5000 de euro pentru a rămâne în club, să lucreze aici. A fost antrenat în toate cluburile mari, ştie fotbal.

Şi el a spus: ‘Uite cum facem. Îmi daţi 5000 de euro până în momentul când intru să joc. Că nu vreau să mă las. Dacă o să văd că nu pot să joc, o să mă las’. Eu, în ultimele două luni i-am dat 5000 de euro. Cine face aşa? De la 40.000 la 5000? El ia 5000 de euro până în momentul în care îşi revine. Apoi, când va intra pe teren, va reveni la salariul lui. Nu vrea să se lase.

Vrea să mai încerce. Să îi ajute Dumnezeu. Dar are un caracter frumos că putea să spună că are contract şi la revedere”, a spus Becali, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și