Închide meniul

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB: „Bufa-bufa, nu joacă nimic! Eşti Steaua, nu Târgovişte!”

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 0:27

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB: „Bufa-bufa, nu joacă nimic! Eşti Steaua, nu Târgovişte!

Gigi Becali e patronul lui FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB s-a dezlănţuit după ce echipa sa a trăit periculos un nou meci în Liga 1. În cele 10 meciuri disputate până acum, vicecampioana a încasat 17 goluri.

Gigi Becali şi-a ieşit din minţi şi a făcut praf jocul lui FCSB

„N-ai cum, păi dacă nu joacă echipa. Am avut noi șuturi pe poartă, am meritat victoria, dar aici nu e vorba… Dacă conduci 2-1 și după nu legi 2-3 pase. Nu văd, n-avem posesia. Eram pe vremuri când mâncam bătaie și spuneam că nu e nicio problemă. Nu știu să explic, nu știu ce să zic. Noi câștigăm pe valoarea jucătorilor. Nu mă interesează statistica, eu vreau să dominăm adversarul și mingea să fie numai la noi.

Reclamă

Vreau să dăm goluri, avem jucători valoroși. Dacă noi conducem, nu te retragi. Nu dai în minge bufa-bufa, ești Steaua, nu ești Târgoviște. Dacă avem 2-1, pasăm mingea la centrul terenului, dacă ai culoar dai al 3-lea gol. Nu bufa-bufa, ce facem aici? I-am cerut explicații (n.r. – lui Nicolae Dică). Emoții poți să n-ai, poți să pierzi 2-1 pe final sau 1-0 și poți să n-ai. Dar vreau să avem siguranța jocului, noi n-o avem!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Nicolae Dică, îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri

Nicolae Dică este îngrijorat după ce FCSB a încasat 17 goluri în 10 meciuri. Antrenorul roş-albaştrilor speră ca echipa sa să păstreze poarta intactă în următoarele meciuri din campionat, dar şi din UEFA Conference League.

Reclamă

FCSB a câştigat cu emoţii meciul cu FC Argeş, scor 3-2. Echipa lui Nicolae Dică a fost condusă, iar roş-albaştrii au obţinut victoria în minutul 87, prin Andrea Cordea.

„Mă bucur că am obţinut această victorie. Ştiam că o să avem un meci greu. Ne aşteptam la asta. Este important că am reuşit să câştigăm. E important că am egalat. Jucătorii pot mult mai mult. Îmi doresc mereu să nu primim gol, dar se întâmplă ca adversarii să aibă nişte execuţii… Trebuia să stăm mai aproape de Garita. Mă îngrijorează câte goluri am primit. Ne expunem, dar mergem peste adversar.

Vom încerca şi vom munci la antrenamente. Sper ca la următoarele meciuri să luam cât mai puţine. Păcat că Omrani nu a reuşit să marcheze la acea ocazie. Trebuie să avem răbdare cu el. Este un jucător care ne va ajuta. Andrea Compagno a arătat că este un jucător cu personalitate. Când vom câştiga, 2-3-4 jucători vor ieşi în evidenţă.

Reclamă 4 / 0/3

Vor fi jucători care au evoluat mai puţin în Europa. Campionatul e mai important pentru noi. Sunt jucători care nu au evoluat o perioadă lungă. Trebuie să avem continuitate şi să ne antrenăm 100% în fiecare zi”, a declarat Nicolae Dică, potrivit digisport.ro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Dan Şucu vrea să i-l "fure" pe Louis Munteanu lui Gigi Becali
Liga 1 • 12:42
Dan Şucu vrea să i-l „fure” pe Louis Munteanu lui Gigi Becali! Giuleştenii au găsit înlocuitorul perfect pentru Rrahmani
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză
Liga 1 • 8:29
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză: „Probabil ţine un Ramadan mai sever!”
Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic!
Liga 1 • 0:39
„Cu ce pleci, cu trenul sau cu autobuzul?” Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu Risto Radunovic! Condiţia ca să îi dea drumul
Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat
Liga 1 • 0:06
Gigi Becali a râs de adversare şi a spus de cine se teme cel mai mult în lupta la campionat: „Cred eu că e mai solidă”