Închide meniul

Gigi Becali şi Cristi Borcea continuă contrele pe celebra „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”. Patronul lui FCSB, mesaj pentru finul său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 14:12

Gigi Becali şi Cristi Borcea continuă contrele pe celebra „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor. Patronul lui FCSB, mesaj pentru finul său

Gigi Becali şi Cristi Borcea continuă contrele pe celebra "Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor"

Gigi Becali, replică pentru Cristi Borcea / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali şi Cristi Borcea continuă contrele de la distanţă pe celebra „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”. Patronul lui FCSB îl „copiase” pe finul său după startul din play-off şi anunţa că e gata să îi vadă din nou pe roş-albaştri în Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea încercase să îl aducă cu picioarele pe pământ pe latifundiarul din Pipera, înainte ca FCSB să sufere prima înfrângere din play-off. Îi ceruse să îşi ia gândul de la prezenţa în grupele competiţiei stelelor.

Gigi Becali şi Cristi Borcea continuă contrele pe celebra „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”

Eu am spus pe bune (n.r: „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”). Să spună „Lăsaţi-ne să ne pregătim de Liga Campionilor” când o să ia campionatul. Când iei campionatul, te pregăteşti de Champions League. Joci cu echipe cu care să poţi să ajungi în Champions League.

(n.r.: Vom mai avea vreo echipă în Champions League?) Nu, nici acum, nici în 10 ani”, spunea Cristi Borcea, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali i-a dat replica, chiar dacă a recunoscut că şansele la câştigarea titlului s-au redus serios după eşecul cu Rapid. A avut mesaj pentru fostul şef de la Dinamo.

Reclamă

Eu am respectat legea dreptății și am primit cununa. Cum spunea și finul Borcea că a controlat și aerul… A controlat el aerul, dar eu m-am calificat, am bătut-o pe Galatasaray, iar ei nu s-au calificat niciodată în Liga Campionilor. Eu am vândut jucători, am fost în preliminarii, deci nu am făcut corupție, că nu stă în sângele meu, în ADN-ul meu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

FCSB nu a mai fost în grupele UEFA Champions League din 2014. Atunci a terminat pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Schalke şi FC Basel.

Gigi Becali a anunţat că vrea să se retragă din fotbal şi cere 25 de milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni. FCSB a suferit, împotriva Rapidului, prima înfrângere din play-off. A ajuns aşa la cinci puncte în spatele liderului Farul şi şi-a redus serios şansela la ridicarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Burleanu, acuzaţii fără precedent la adresa lui Gigi Becali

Răzvan Burleanu a lansat acuzaţii fără precedent la adresa lui Gigi Becali, cel care a dezvăluit, zilele trecute, faptul că a pus la cale un meci „aranjat”, în trecut, pentru a-şi salva echipa de la retrogradare.

Răzvan Burleanu este de părere că Gigi Becali nu a participat la un singur meci „aranjat”. În plus, îl „înțeapă” pe patronul FCSB-ului, spunând că supărarea acestuia vine din pricina faptului că nu mai poate controla „un sistem la care avea o influenţă mare în trecut”.

Am aflat cu această ocazie că domnul Becali a participat la un singur blat. Mă îndoiesc că e unul singur. Îi înţeleg supărarea, când nu mai poţi controla un sistem la care aveai o influenţă mare în trecut”, a spus Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și