Închide meniul

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB ia titlul: „Iau 3-4 jucători!” 

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 mai 2023, 12:52

Gigi Becali „sparge banca pentru transferuri dacă FCSB ia titlul: „Iau 3-4 jucători! 

Gigi Becali "sparge banca" pentru transferuri dac[ FCSB ia titlul

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimediaimages

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB ia titlul, Patronul de la FCSB a anunţat că va transfera 3-4 jucători la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă FCSB ia titlul, Becali a anunţat că aduce doi fundaşi centrali, dar şi un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Champions League.

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB ia titlul

”La ora asta nu vorbesc de niciun transfer. Dacă luăm campionatul, trebuie vreo 3-4 jucători: doi fundași centrali și încă un atacant. Pentru Compagno. David (n.r. – Miculescu) nu e atacant. Omrani nu prea e atacant, el joacă aripă dreaptă”, a anunţat Gigi Becali.

Gigi Becali a pus o singură condiție pentru a reveni pe stadion

Gigi Becali a pus o singură condiție pentru a reveni pe stadion. Omul de afaceri a avut o nouă reacție după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Roș-albaștrii pun presiune pe liderul Farul, cu care vor juca duminică, de la ora 21:00. „Finala campionatului” poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Dacă FCSB va reuși să o învingă pe echipa lui Gică Hagi, în ultima etapă va juca cu titlul pe masă împotriva Rapidului. Becali și-ar dori să fie prezent pe Arena Națională, dar doar în cazul în care CFR Cluj și Craiova sunt încă în luptă pentru clasarea pe ultima treaptă a podiumului, care duce în preliminariile Conference League.

Reclamă

Dacă Craiova este la luptă cu CFR Cluj, în ultima etapă, atunci merg şi eu pe stadion cu Rapid. Atunci sunt cam 90 la sută şansele să luăm titlul. Dacă nu, nu mă duc„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Patronul lui FCSB nu și-ar fi dorit ca în ultima etapă să dea peste Rapid. Singura înfrângere a roș-albaștrilor, în play-off, a venit chiar cu trupa lui Adi Mutu.

Asta e la suporteri, nu e la mine. Am avut ceva cu Dinamo sau cu Rapid? Chestiile astea sunt pentru suporteri. Să batem pe Rapid şi Dinamo, asta îi interesa pe suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Când ai pe Dinamo şi Rapid în play-off nu e bine. Joacă montaţi şi se poate întâmpla orice. E ambiţia lor„, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și