Închide meniul

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB: „Oricând vrei să o dai, ai 50 de milioane!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2023, 18:58

Reclamă
Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB: „Oricând vrei să o dai, ai 50 de milioane!

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit că este tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB. Anunţul l-a făcut la o zi după ce roş-albaştrii au fost învinşi de Rapid, scor 1-2, în etapa a 15-a din Liga 1. Latifundiarul din Pipera a anunţat că ar putea să dea curs propunerii, pentru a nu fi nevoit să îşi investească averea la echipa de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB-ului ia din nou în calcul să se retragă din fotbal şi nu duce lipsă de oferte pentru a ceda pachetul majoritar de acţiuni la vicecampioana României. Un om de afaceri l-a anunţat că este dispus să îi ofere 50 de milioane de euro!

Gigi Becali, tentat cu o ofertă fabuloasă să vândă FCSB

Gigi Becali l-a dat exemplu pe Mihai Rotaru, care a investit zeci de milioane de euro la Universitatea Craiova. Nu îşi doreşte să îi calce pe urme.

Oamenii nu înţeleg, nu văd ce se întâmplă la Dinamo. Păi, uită-te ce are Rotaru, 20-25 de milioane de euro date, nu mai ştie cum să o scoată la capăt.

Eu pot să vând echipa. Oricând pot să dau un telefon şi o dau. Mi-a zis: ‘Domnule, oricând vrei să o dai, ai 50 de milioane!’. Și o dau imediat. O să spună că nu mai dă 50 de milioane că am făcut datorii, dar o dau cu 50 fără datorii şi tot o dau.

Reclamă

Eu am soluții, ei nu au! Dinamo nu are, Craiova nu are, nu ai văzut, Rotaru o dă gratis. De mine se roagă să o dau cu 50 (n.r. de milioane de euro)„, a declarat Gigi Becali la Palat.

Finanţatorul roş-albaştrilor a vorbit de faliment şi a specificat că este obligatoriu ca FCSB să câştige titlul şi să se califice în grupele unei competiţii europene.

Acum am ambiţii ca să câştig bani şi să nu intru în faliment cu echipa, că acum e de faliment. Peste un an sau doi, ia la revedere… o dai, ce să faci, ai înnebunit să dai 50 de milioane la fotbal?

Reclamă 4 / 0/3

Păi înseamnă că trebuie să mergem la balamuc! Mai bine mă duc la balamuc decât să dau banii mei şi ai familiei mele la fotbal. Mă duc să mă internez la balamuc şi gata, nu mai dau bani.

Pe mine mă interesează cupele europene, ca să scot bani, ca să pot să ţin echipa. Asta nu înţelege lumea. Mă duc să mă internez şi zic: ‘Domnul doctor, sunt puţin nebun aşa că mă internez în spital ca să nu mai dau banii la fotbal‘”, a mai spus Becali.

Gigi Becali a anunţat în mai multe rânduri că este dispus să se retragă din fotbal, dar s-a răzgândit de fiecare dată.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după FCSB – Rapid 1-2

Rapid a dat lovitura pe Arena Naţională şi s-a impus în marele derby cu FCSB. Papeau şi Paul Iacob au marcat în prima repriză. FCSB a revenit în meci prin reuşita lui Dawa şi a forţat egalarea pe final. Până la urmă, Rapid a rezistat şi a plecat cu 3 puncte de pe Arena Naţională. Acesta a fost al 3 meci consecutiv fără victorie în Liga 1. Ultima dată când FCSB a avut o astfel de serie a fost în septembrie 2022.

După victoria din derby, Rapid s-a apropiat la două puncte de FCSB. Mai mult, echipa lui Elias Charalambous poate pierde şi primul loc, dacă CFR Cluj va învinge în deplasarea de la Hermannstadt.

1. FCSB – 31 de puncte (15 jocuri)
2. CFR Cluj – 30 de puncte (14 jocuri)
3. Rapid – 29 de puncte (15 jocuri)
4. Universitatea Craiova 23 de puncte (15 jocuri)
5. Petrolul Ploieşti – 21 de puncte (15 jocuri)
6. Farul – 21 de puncte (15 jocuri)

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excelent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj.

Reclamă

În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap. S-a încheiat FCSB – Rapid 1-2. FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și