Închide meniul

Gigi Becali, tiradă în direct după ce FCSB a ajuns la patru victorii consecutive: „N-ai cum să te baţi la titlu dacă joci aşa!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 octombrie 2022, 11:04

Gigi Becali, tiradă în direct după ce FCSB a ajuns la patru victorii consecutive: „N-ai cum să te baţi la titlu dacă joci aşa!

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

Gigi Becali a avut o tiradă în direct după ce FCSB a ajuns la patru victorii consecutive. Chiar dacă a câştigat meciul, patronul roş-albaştrilor nu este mulţumit de prestaţia jucătorilor lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali e cu gândul la viitor şi anunţă că vrea mai multă posesie la FCSB. Patronul roş-albaştrilor îi transmite lui „Dicanio” să se uite la jocul rivalei CFR Cluj.

Gigi Becali, tiradă în direct după ce FCSB a ajuns la patru victorii consecutive

„Cum să fii mulţumit? Apăi dacă noi jucăm aşa, eu nu prea văd bine viitorul. N-ai cum să te baţi la titlu dacă joci aşa. Am câştigat trei puncte, dar pe mine mă interesează viitorul. Zicea Dică atitudine… ce înseamnă atitudine? Trebuie viteză de joc. Coman a plimbat mingea, nu e în regulă. Noi nu pasăm nimic, nu am văzut 7 pase!

Sepsi cu Aganovic, jucători pe care i-am avut eu ani şi ani, şi pasează repede. Noi avem jucători valoroşi, dar nu dau pase!

Voi vedeţi că nu joacă CFR Cluj, eu nu văd aşa. Eu la Petrescu văd că au nişte trasee, mai scurte, dar au! Eu văd un joc bine elaborat la Dan Petrescu. Nu văd multe pase, dar din 4-5 ajung la poartă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica: „Ura le domină rațiunea cum ne-a dominat Silkeborg pe noi!”

Mihai Stoica a avut o reacţie uluitoare după penalty-ul controversat din Sepsi – FCSB 0-1. Roş-albaştrii au primit o lovitură de la 11 metri, în minutul 49, care a şi decis câştigătoarea partidei.

În startul reprizei secunde, Marcel Bîrsan a considerat de Andrea Compagno a fost faultat în careu de Denis Ciobotariu. Italianul a căzut, iar „centralul” nu a stat pe gânduri şi a arătat puntul cu var, spre nedumerirea jucătorului gazdelor.

Lovitura de la 11 metri a fost contestată, iar Mihai Stoica a venit cu o replică pentru critici.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă pentru unii penalty-ul nostru e dubios și cel contra noastră e clar înseamnă că ura le domină rațiunea cum ne-a dominat Silkeborg pe noi.

Este incredibil ce resentimente poate naște această echipă”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB

Gigi Becali a anunțat un nou obiectiv la FCSB pentru finalul anului. Patronul roș-albaștrilor vrea ca echipa sa să termine 2022 pe podiumul Ligii 1.

FCSB a început dezastruos actuala stagiune și s-a aflat multă vreme în zona retrogradării. Roș-albaștrii au adunat însă doar victorii în ultimele patru etape și au ajuns pe locul 6. Gigi Becali se gândește din nou la titlu.

„Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și