Închide meniul

Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani. Când va debuta atacantul sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2022, 12:30 / Actualizat: 26 septembrie 2022, 14:38

Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani. Când va debuta atacantul sub comanda lui Nicolae Dică, la FCSB

Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre Billel Omrani, după ce atacantul a evoluat pentru FCSB II. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că atacantul adus în această vară va debuta sub comanda lui Nicolae Dică în primul meci după reluarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billel Omrani a bifat primele minute pentru FCSB, însă la echipa secundă. Fostul atacant de la CFR Cluj a evoluat într-o partidă cu CS Dinamo.

Gigi Becali a dezvăluit când va debuta Billel Omrani pentru FCSB

Gigi Becali a declarat că Billel Omrani ar urma să facă pereche în atac cu Andrea Compagno. Totodată, patronul FCSB i-a pasat lui Nicolae Dică responsabilitatea de a alege un sistem potrivit, în care să-i integreze pe ambii atacanţi.

„În primul meci, o să-l vedeţi pe teren pe Omrani. Aşa trebuie să joace, cu Compagno. Pe teren trebuie să fie jucătorii valoroşi. Deviza mea e jucătorii valoroşi pe teren. Antrenorul trebuie să îi aşeze”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Totodată, Gigi Becali a oferit declaraţii şi despre posibilitatea ca FCSB aă rateze incredibil play-off-ul în acest sezon. Patronul roş-albaştrilor susţine că nu are emoţii în această privinţă, luând în calcul faptul că echipa sa va juca în următoarele runde cu formaţii care se află în partea de sus a clasamentului.

Reclamă

„Din moment ce faci calcule, ai o mică teamă. Nu avem cum. E Petrolul, avem două meciuri în minus. În Decembrie, când jucăm restanţele, vom fi pe locul 6. Jucăm acum cu echipele care sunt peste noi. Pe Hermannstadt e greu să îi mai ajungi, e o diferenţă mare”, a declarat Gigi Becali, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Billel Omrani, mesaj războinic după ce a jucat primul meci pentru FCSB

Billel Omrani a debutat la echipa a doua de la FCSB, însă gândul îi este la marile bătălii din Liga 1. Omrani a reuşit şi o pasă de gol pentru Dumiter, în partida pe care roş-albaştrii au câştigat-o cu CS Dinamo, scor 3-1.

„A fost bine pentru echipă, am câștigat. Pentru mine a fost prea bine să joc un meci amical (n.r – a fost meci oficial, în Liga 3), am reușit să dau un assist, am provocat un fault și după a fost gol. Sunt foarte fericit, m-am simțit bine fizic, lucrez foarte mult.

Reclamă 4 / 0/3

Am alergat multe, am făcut sprinturi. Acum trebuie să lucrez mai mult și vedem săptămânile viitoare. Mă simt foarte bine și sunt pregătit pentru meciul cu Argeș. Mai am puțin și revin la 100%, cred că sunt la 80%. Mai am nevoie să lucrez puțin.

Îmi place de antrenor, de toți jucătorii. M-au ajutat să mă integrez foarte rapid, suntem foarte serioși la antrenament, lucrăm foarte mult alături de staff.

Acum suntem pe locul 14. Vedem primul meci, cu FC Argeș, avem nevoie să câștigăm. După trebuie să câștigăm fiecare meci. Eu vreau să câștigăm titul, ăsta este obiectivul meu„, a spus Billel Omrani după ce a debutat la echipa a doua de la FCSB, în partida câştigată cu CS Dinamo, scor 3-1.

Recomandări
  • Gigi Becali, ultimele detalii despre Billel Omrani
  • Când va debuta atacantul sub comanda lui Nicolae Dică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:00 LIVE VIDEOA început cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei din Formula 1™, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și