Închide meniul

Gigi Becali, un nou derapaj xenofob: „Nu-mi plac arbitrii unguri”. Patronul FCSB, alte acuzaţii la adresa lui Istvan Kovacs!

Publicat: 5 septembrie 2023, 19:27

Reclamă
Gigi Becali, un nou derapaj xenofob: „Nu-mi plac arbitrii unguri. Patronul FCSB, alte acuzaţii la adresa lui Istvan Kovacs!

Gigi Becali, un nou derapaj xenofob: "Nu-mi plac arbitrii unguri"

Gigi Becali şi Istvan Kovacs / colaj Profimedia Images

Gigi Becali, un nou derapaj xenofob. Finanţatorul FCSB a făcut şi alte acuzaţii la adresa lui Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dat de înţeles din nou că Istvan Kovacs ar fi ajutat CFR Cluj. Becali a amintit că Miklos Nagy, oficial al lui CFR Cluj, a spus că Istvan Kovacs a fost „fratele” lui.

Gigi Becali, un nou derapaj xenofob: „Nu-mi plac arbitrii unguri”

Să vedem în iarnă. Dacă Ştefănescu demonstrează că merită banii, o să dăm 1 milion jumate. Dacă joacă bine şi e în regulă dau 1 milion jumate pe el.

Bravo lui că cere bani pe marfa lui, e un super-om Dioszegi, băiat bun. Investitorii unguri îmi plac, nu-mi plac arbitrii unguri. Mai ales ăia care vorbesc ungureşte în cască la VAR, nu-mi place deloc de ei. Mie îmi place mult Kovacs, e arbitru de clasă, dar e ‘frate’ cu Miklos Nagy. Miklos Nagy lucrează la CFR Cluj şi e ‘fratele’ lui, a zis presa.

Sunt de acord să mă antreneze Istvan Kovacs. Părerea mea e că, la ora asta, cel mai bun arbitru, fără greşeli, e Colţescu.

Reclamă

Mai e arbitru bun unul care e neam cu unul care lucrează la mine, cu Mache, Dima. Ce legătură are? Pe Dima nu-l dă la ‘Steaua’. Dar Kovacs, care e ‘frate’ cu Miklos Nagy, acolo nu se mai ţine cont.

Dacă eu sunt ‘frate’ cu tine, când ai nevoie de un ajutor, mai e nevoie să mi-l ceri? Frăţia rămâne până la moarte, te ajut oricând.

În ultimul timp nu am mai avut cu el probleme fiindcă e arbitru FIFA şi îi e mai greu să îi facă pe plac ‘fratelui lui’.

Reclamă 4 / 0/3

Dar ce ne facem cu fratele lui (n.r.: cu Szabolcs)? Ce comisii, mă? Cine vă bagă în seamă, mă? Curăţaţi-vă şi discutăm”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Miklos Nagy a declarat că a fost „frate” cu Istvan Kovacs, dar că a întrerupt orice legătură cu acesta

Miklos Nagy a declarat, recent, că a fost „frate” cu Istvan Kovacs, dar că a întrerupt orice legătură cu acesta de când lucrează pentru CFR Cluj.

Eu, de când m-am retras din arbitraj și am intrat la CFR, mi-am impus să nu merg la nici un meci de acasă al CFR-ului. Ca să nu mă întâlnesc, chiar și întâmplător, cu arbitrii. Vreți să știți ceva? Eram frate cu Istvan Kovacs, frate! Nu că eram prieteni, eram nedespărțiți. De atunci, am întrerupt orice legătură. La un moment, un intermediar mi-a transmis un mesaj din partea lui: «A pățit ceva Miklos, că nu am mai auzit de el nimic?». Am vrut să evit total orice discuții, pentru că știu că trăim într-o țară în care totul se interpretează. Păi, nu vedeți că nici măcar nu a cumpărat de la mine nimic și tot susțin unii așa ceva, dar dacă mai și vorbeam cu el ca prieteni, cine știe la ce nebunie se ajungea”, a declarat Miklos Nagy pentru gsp.ro.

Gigi Becali a făcut după meciul pierdut cu UTA mai multe acuzaţii la adresa lui Istvan Kovacs. Becali a susţinut că Istvan Kovacs a cumpărat un apartament de la Iuliu Mureşan, fapt infirmat atât de Istvan Kovacs, cât şi de Iuliu Mureşan.

Gigi Becali l-a evaluat pe Elias Charalambous: „Este cea mai bună mutare pe care am făcut-o! Ăsta e secretul lui!”

Gigi Becali l-a evaluat pe Elias Charalambous. Patronul de la FCSB se felicită că l-a adus antrenor pe cipriot la echipă. Mai mult, Gigi Becali s-a arătat încântat de cum joacă echipa.

Gigi Becali a spus că echipa cu Elias Charalambous pe bancă joacă aşa cum îşi doreşte. Cu posesie şi acţiuni în viteză. Becali a spus că este foarte mulţumit de antrenorul cipriot.

„Cea mai bună mutare pe care am făcut-o este Charalambous. Nu că sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit! Eu mereu am spus că vreau posesie, pasă, posesie, pasă.

Reclamă

Jucăm atât de repede… Eu nici nu mă așteptam să putem juca atât de rapid. Jucăm în viteză, dintr-una. Pac! Am recuperat mingea, iar jucătorul care intră în posesie dă imediat pasă. O dă din prima. O recuperează și pasează din prima. Nu face două atingeri. Ăsta e secretul lui Charalambous”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și