Închide meniul

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno și i-a stabilit prețul. Ce sumă cere, după ce în vară a refuzat 1,5 milioane de euro

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 15:27

Reclamă
Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno și i-a stabilit prețul. Ce sumă cere, după ce în vară a refuzat 1,5 milioane de euro

Gigi Becali a mai distrus un titular după dezastrul cu Rapid

Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno și i-a stabilit prețul. Patronul celor de la FCSB a vorbit, din nou, despre un posibil transfer al atacantului italian, care nu mai este considerat, de către latifundiar, drept un jucător bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno nu a mai avut cifre excelente în tricoul vicecampioanei, așa cum se întâmpla în sezonul trecut. Atacantul „roș-albaștrilor” este tot mai aproape de plecare, mai ales pentru că Gigi Becali cere un preț mic pentru jucătorul pe care l-a transferat în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, de la FCU Craiova.

Gigi Becali vrea să scape de Andrea Compagno și i-a stabilit prețul. Despre ce sumă este vorba

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că i-a modificat prețul lui Andrea Compagno, pentru a putea, eventual, să îl vândă mai ușor în perioada de mercato din această iarnă, care va începe în luna ianuarie. Gigi Becali a anunțat faptul că atacantul italian poate pleca la orice club care achită suma de 500.000 de euro.

”Compagno? Compagno poate să plece la orice club care va achita 500.000 de euro. Acesta este noul lui preț”, a dezvăluit Becali, potrivit digisport.ro.

Fostul golgheter al echipei pregătite de Elias Charalambous ar fi putut pleca, în această vară, la Heerenveen, în Olanda, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Totuși, la momentul respectiv, Gigi Becali a dorit să obțină mai mulți bani în schimbul atacantului, iar negocierile au picat.

Reclamă

”Am primit ofertă pentru Compagno de 1,5 milioane, din Olanda, de la Heerenveen. Am cerut două milioane, dar sa vedem, poate ne ducem la 1,6 sau 1,7 milioane”,spunea atunci patronul celor de la FCSB.

Gigi Becali îşi face echipă de titlu. FCSB forțează transferul lui Nana Antwi

Gigi Becali îşi face echipă de titlu. Patronul vicecampioanei vrea să obțină semnătura tânărului jucător Nana Antwi, dar mai întâi trebuie să se înțeleagă cu cei de la Urartu, fosta adversară a celor de la Farul Constanța, din preliminariile UEFA Conference League. Pentru acest lucru, latifundiarul a făcut o ofertă oficială pentru echipa din Armenia.

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată anterior, Gigi Becali a oferit suma de 150.000 de euro pentru jucătorul de 23 de ani, care este legitimat la formația FC Urartu, din Armenia. Jucătorul mai are contract cu această echipă până în vara viitoare, iar dacă armenii nu se vor înțelege cu FCSB, Antwi va putea să aleagă orice club în iarnă, pentru a semna din postura de jucător liber de contract. Bineînțeles că acesta ar urma să ajungă în lotul unei noi formații, din postura de jucător liber de contract, abia din vara viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, FCSB forțează transferul acestuia încă din iarnă, pentru a-și întări lotul și pentru a se lupta pentru titlu. Astfel, Gigi Becali a decis să ofere suma de 150.000 de euro pentru acest transfer, sperând ca echipa din Armenia să accepte această propunere.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 17:09 VIDEOWang Chuqin, cel mai bun jucător de tenis de masă al lumii, a câştigat Saudi Smash 2024. Finală fabuloasă cu Patrick Franziska 16:40 „Responsabilitatea e mare!” Zeljko Kopic, mesaj categoric înainte de Dinamo – UTA! Cu ce probleme de lot se confruntă 16:23 Cine l-a sfătuit pe Florinel Coman să se transfere în Qatar: „Am vorbit cu el, mi-a spus să mă duc!” 15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat Vezi toate știrile
Citește și