Închide meniul

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinamo! Are în palmares un titlu de campion

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2024, 23:24

Reclamă
Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinamo! Are în palmares un titlu de campion

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinam

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinamo, care joacă acum la Farul. Becali a pus ochii pe fundaşul Mihai Popescu, în vârstă de 30 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a făcut o listă de transferuri pentru a forţa intrarea în grupele Ligii Campionilor. După ce a anunţat că îi vrea pe Louis Munteanu, Denis Alibec, Mitriţă sau Otele, patronul de la FCSB a pus ochii pe un alt jucător român.

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinamo

Astfel, conform orangesport.ro, Gigi Becali vrea să îl aducă în vară la FCSB pe Mihai Popescu. Fundaşul se află în ultimele luni de contract cu Farul şi ar putea ajunge liber de contract la FCSB. Crescut la juniorii lui Dinamo, Mihai Popescu a mai jucat în cariera sa la Dunărea Călărași, ACS Berceni, FC Voluntari, St. Mirren, Heart of Midlothian și Hamilton Academy.

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele

Oferta incredibilă pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Neluţu Varga pentru Otele. Patronul de la CFR Cluj a cerut 6 milioane de euro pentru perla sa. Gigi Becali a anunţat prima ofertă pe care i-a făcut-o lui Neluţu Varga: un milion de euro. Becali l-a avertizat luna viitoare pe Varga că îi va oferi mai puţin pentru jucătorul care este şi pe lista celor de la Brighton.

„I-am transmis domnului Varga că dacă vrea un milion pe Otele să mă sune. Luna asta, că luna viitoare îi dau 800.000 de euro. O să vezi cum îl iau cu un milion. Eu zic că o să-l iau. Vedem peste o lună„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Reclamă 4 / 0/3

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și