Închide meniul

Gigi Corsicanu avertizează conducerea Rapidului, după ce aceasta s-a înţeles cu Bergodi: „Dacă nu va funcționa, vor cădea capete”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 iulie 2023, 22:04

Reclamă
Gigi Corsicanu avertizează conducerea Rapidului, după ce aceasta s-a înţeles cu Bergodi: „Dacă nu va funcționa, vor cădea capete

Gigi Corsicanu avertizează conducerea Rapidului după ce s-a înţeles cu Bergodi

Gigi Corsicanu, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, i-a transmis un avertisment conducerii formaţiei alb-vişinii. Cunoscutul suporter rapidist a subliniat că decizia conducerii, de a-l numi antrenor pe Cristiano Bergodi, a pus presiune pe echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Corsicanu a subliniat că, dacă rezultatele nu vor veni, se va discuta încontinuu că putea fi antrenor al Rapidului Marius Şumudică.

Gigi Corsicanu avertizează conducerea Rapidului după ce l-a ales ca antrenor pe Cristiano Bergodi

Noi ne-am resemnat, mergem cu Rapidul înaimte. Nu ținem cu Rapid pentru Marius Șumudică, pentru Dan Șucu.

Acum două seri am anunțat că domnul Șucu s-a înțeles deja cu Cristiano Bergodi. Totuși speram să se schimbe ceva, pentru că simțeam o susținere pentru Marius Șumudică.

Toată lumea l-a sfătuit pe domnul Șucu să-l aleagă pe Șumudică. E un moment mai dificil în perioada asta. Nu mai ești atât de sigur să te bați la titlu. Dacă vine un antrenor cu principii, trebuie să-și impună ideile.

Reclamă

Și suporterii au dreptul la o opinie. Facem spectacol. Acționarii beneficiază de sponsorizări prin intermediul nostru, pentru spectacolul care este în tribune.

Este dreptul lui (n.r. al lui Dan Șucu) să aleagă antrenorul. Ne-am spus și noi punctul de vedere. Noi nu ne dorim răul Rapidului.

Dacă nu va funcționa, vor cădea niște capete. Noi am avut răbdare cu Adrian Mutu. Performanța nu se face peste noapte. Știu ce înseamnă să faci treabă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu am făcut presiune. Ne-am exprimat susținerea pentru antrenorul Marius Șumudică. Am o relație bună cu domnul Bergodi. Dacă facem o comparație, CV-ul lui Șumudică arată mai bine.

Eu vreau să pun această decizie pe seama lipsei de experiență. Din moment ce ai făcut această alegere, e clar că ai făcut presiune asupra echipei.

Puteau să ia presiunea și să fie pe Șumudică. Nu sunt avocatul lui Șumudică. Șumudică a făcut tot ce a putut să vină la Rapid.

Eu mi-am exprimat opțiunea pentru Marius Șumudică, ce am făcut altceva? Oamenii vor face comparație, dacă nu vor fi rezultate. Am avut șansa să-l avem pe Șumudică”, a declarat Gigi Corsicanu pentru digisport.ro.

Marius Şumudică, gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo: „Am refuzat o pălărie de bani de la Gigi Becali!”

Marius Şumudică anunţă că e gata să le antreneze pe FCSB sau Dinamo, după ce nu a fost numit la Rapid. „Şumi” a ţinut să afirme că şi îşi aşteaptă rândul şi că, în cazul în care va fi ofertat de Gigi Becali, nu va mai refuza.

Şumudică şi-a dorit să îl înlocuiască pe Adi Mutu, dar şefii clubului din Giuleşti l-au ales pe Cristiano Bergodi. Acum e pregătit să se lupte cu giuleştenii pentru titlu, de pe banca unei alte rivale.

Liber de contract, antrenorul în vârstă de 52 de ani a dezvăluit că a fost de două ori ofertat de Gigi Becali. I s-ar fi oferit sume uriaşe, dar a refuzat de fiecare dată. Acum, Şumudică aşteaptă un nou telefon de la patronul FCSB-ului.

Reclamă

De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din ţară pentru că îmi doresc să performez. Peste o lună sau două dacă voi ajunge la o altă echipă, pentru că Rapid nu îmi doresc, dacă voi ajunge la oricare altă echipă din primele 4-5, voi fi fanul acelei echipe. Voi da totul pentru acea echipă ca să iau campionatul. Dacă voi avea şansa să ajung, şi cred că o să ajung, atunci eu voi ajunge campion. Vă fac o promisiune, Şumudică la orice echipă va merge voi fi campion.

Voi face tot ceea ce ţine de mine pentru echipa pe care o voi antrena. Fie că este Craiova, FCSB, Dinamo… orice echipă va fi. Eu de două ori am refuzat o pălărie de bani de la domnul Gigi Becali, am plecat din oraş. În momentul ăsta pălăria aia se poate refuza în fes sau chipiu. Eu îmi doresc să fac performanţă şi lumea să fie mândră de mine. Eu când am văzut-o pe mama mea că plânge lângă mine, şi rar am văzut astfel de lucruri, nimic nu m-a mişcat mai mult şi am plecat pe străzi. M-am plimbat pe străzi. Promit solemn că sunt decis să rămân lângă familia mea. Îmi aştept rândul la oricare dintre primele clasate şi voi performa!

Mulţumesc suporterilor Rapidului, dar din momentul de faţă voi fi trup şi suflet pentru echipa pe care o voi antrena. Vreau să câştig campionatul şi o să îl câştig! N-o fac din mâhnire, din răzbunare. Am fost tânăr, nu am ştiut să îmi duc cariera pe drumul pe care trebuia. Mi-am pierdut credibilitatea la alţi oameni de fotbal. Din momentul de faţă, Şumudică s-a schimbat! Pot să fac performanţă la orice alt club, inclusiv FCSB! A treia oară, dacă va exista această şansă, mă duc cu inima deschisă. Mă duc şi la FCSB, şi la Dinamo, şi la Craiova”, a declarat Marius Şumudică la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și