Închide meniul

Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi: „E de bun simț, după o umilință!”. Ce i-a spus Daniel Niculae la pauză

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2024, 8:25

Reclamă
Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi: „E de bun simț, după o umilință!. Ce i-a spus Daniel Niculae la pauză

Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi

Gigi Corsicanu şi Cristiano Bergodi / Colaj Hepta

Gigi Corsicanu nu s-a mai ferit şi i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi. Fostul lider al galeriei Rapidului a răbufnit după eşecul suferit în faţa lui CFR Cluj, scor 1-4, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demisia, demisia!„, s-a scandat în Giuleşti după ce Rapid a primit patru goluri, până la pauză, pe teren propriu. Cristiano Bergodi a refuzat să vorbească despre plecare şi a anunţat că soarta lui stă în mâinele lui Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Gigi Corsicanu i-a cerut demisia lui Cristiano Bergodi, după Rapid – CFR Cluj 1-4

(n.r. S-a scandat demisia, trebuie să plece Bergodi?) Asta decide patronul. Eu nu pot să spun ce simt, pentru că nu vreau să influenţez. La pauza meciului am vorbit cu Daniel Niculae şi Maftei şi mi-au spus că jucătorii sunt privilegiaţi, pentru că dacă se întâmpla chestia asta în perioada în care ei erau fotbalişti, iar Rapid era condusă cu 0-4 în Giuleşti, spectatorii săreau în teren.

Au tot ce le trebuie, cele mai mari salarii din România, totul pe tavă! Nu este nicio presiune, nicio problemă dacă nu vom câştiga campionatul, dar nu este în regulă ce s-a întâmplat în seara asta.

Este de bun simţ ca Bergodi să spună că ridică mâinile şi îşi vede de drum. Să ne respecte, pentru că noi i-am arătat un respect total.

Reclamă

Este normal să ai progres în timp, dar când ajungi să fii umilit, este o chestie de bun simţ (n.r. să îţi dai demisia). Putea să se gândească la o variantă de genul ăsta.

(n.r. Mutu este o variantă pentru postul de antrenor?) Nu este menirea mea să fac astfel de analize.

Nu vreau să îi jignesc pe jucători, dar la cum s-au comportat fanii în seara asta. I-au încurajat tot meciul! În locul jucătorilor nu aş mai ieşi pe stradă. La 4-0 cânta tot stadionul”, a spus Gigi Corsicanu la primasport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu, mesaj ferm după umilinţa suferită de Rapid

Patronul Rapidului a refuzat să dea, imediat după finalul partidei, un verdict în privinţa lui Cristiano Bergodi.

Şi eu, ca toţi rapidiştii, sunt convins, sunt extrem de dezamăgit.

Prea mulţi băieţi de treabă în club şi prea puţină fermitate. Avem de lucru. Mulţumesc.

(n.r.: Antrenorului i se poate spune ceva? Când veţi hotărî soarta lui Cristiano Bergodi?) Nu vorbim la cald, niciodată”, a declarat Dan Şucu după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Daniel Bîrligea, hat-trick în poarta Rapidului

Meciul de pe Giuleşti a început cu o lovitură de teatru: Daniel Bîrligea a reuşit o dublă în primele opt minute ale întâlnirii şi CFR conducea deja cu 2-0. Atacantul clujenilor a deschis scorul în minutul 4, cu capul, dintr-un corner al lui Deac, iar în minutul 8 a înscris superb, după o ieşire greşită a lui Aioani. Bîrligea a reuşit hat-trick-ul în minutul 37, iar Cristian Manea a stabilit scorul pauzei la 4-0 pentru oaspeţi după o pasă a lui Otele, în minutul 45+1.

În partea secundă clujenii nu au mai forţat, iar gazdele au avut o bară în minutul 67, prin Albu. Albion Rrahmani a redus din diferenţă în minutul 81, ajungând la 15 goluri stagionale, şi CFR s-a impus cu 4-1, în primul meci după plecarea lui Adrian Mutu.

În clasament conduce FCSB (38 de puncte), urmată de CFR Cluj (31 de puncte), Universitatea Craiova (31 puncte) şi Rapid, cu 28 de puncte.

Reclamă

RAPID: Aioani – Braun, Săpunaru, I. Cristea, Bădescu (Borza 46) – Al. Albu, Djokovic (Oaidă 46), Papeau (Petrila 46) – Funsho Bamgboye (E. Krasniqi 63), A. Rrahmani, Burmaz (Hasani 70). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CFR CLUJ: R. Sava – C. Manea (Aussi 79), Boben, M. Ilie, Abeid (Camora 86) – Muhar, K. Keita, Avounou (El Kadouri 73) – Deac, Bîrligea (P. Michael 73), Otele (Serebe 86). ANTRENOR: Ovidiu Hoban

Cartonaşe galbene: Oaidă 55 / K. Keita 35, Muhar 48, Boben 58

Stadion: Superbet Arena- Giuleşti

Arbitri: Radu Petrescu – George Neacşu, Daniel Mitruţi – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru – Marius Badea

Observator: Cristian Nica

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și