Închide meniul

Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 mai 2024, 16:35

Reclamă
Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră! Apel către toţi suporterii Rapidului!

Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: "Nu avea ce să mai caute în casa noastră"

Gigi Corsicanu şi Bogdan Lobonţ / colaj Facebook, FC Rapid

Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ. Afirmaţiile liderului onorific al galeriei Rapidului vin în contextul în care clubul giuleştean a transmis, pe Facebook, un comunicat de susţinere pentru Bogdan Lobonţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corsicanu a susţinut, în replică, faptul că Bogdan Lobonţ nu mai avea ce să caute la Rapid. Lobonţ e interimar până la sfârşitul campionatului. Rapid a ratat toate obiectivele în acest sezon, aşa că Dan Şucu e în căutarea unui alt antrenor.

Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului!

“Fac apel tuturor rapidiştilor să dăm dovadă de înţelepciune şi să nu punem paie pe foc legat de comunicatul clubului în privinţa lui Lobonţ. Este o normalitate ca un club serios să îşi apere angajatul.

Am văzut multe reacţii negative la acel comunicat, unele chiar vehemente. Vă spun sincer că cei care au redactat comunicatul nu prea ştiu istoria clubului Rapid şi nici măcar greşelile pe care le-a făcut Lobonţ faţă de noi în trecut.

În mod normal nu avea ce să mai caute în casa noastră, pentru felul în care a ales să ne jignească în trecut. Aici e vina unor angajaţi care ştiau foarte bine greşelile lui Lobonţ faţă de noi şi au acceptat să-l aducă în casa noastră pe Lobonţ (pistolarul).

Reclamă

Patronii nu au de unde să ştie ce a fost în trecut şi, aşa cum am spus mai sus, au datoria să îşi apere angajatul. Datoria noastră este să fim alături de oamenii care investesc în clubul nostru, să-i susţinem şi în momentele grele, pentru că aşa este normal să procedeze un suporter adevărat, şi să aşteptăm ca domnul Şucu şi Victor Angelescu să găsească urgent o soluţie cât mai bună în privinţa băncii tehnice şi la nivel de conducere administrativă.

Avertismentul pe care l-am dat la meciul de la Cluj cred că a fost de bun augur şi sperăm ca la meciul de la Sf. Gheorghe să vedem o altă abordare a echipei faţă de culorile clubului şi faţă de noi, suporterii, care i-am împins întotdeauna de la spate spre victorii! Forza Rapid!”, a scris Gigi Corsicanu pe Facebook.

Comunicatul Rapidului despre Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinși să vedem ‘atacurile’ din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonț”

Rapid a transmis, pe contul de Facebook, un comunicat de susţinere pentru Bogdan Lobonţ. Comunicatul a venit după ce Robert Niţă, fost jucător al Rapidului, l-a criticat dur pe Bogdan Lobonţ.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem neplăcut surprinși să vedem ‘atacurile’ din ultima vreme la adresa lui Bogdan Lobonț, antrenorul nostru, un om care a scris istorie pentru Rapid.

Bogdan este un profesionist desăvârșit, a preluat funcția de antrenor principal la Rapid într-un moment greu, după patru înfrângeri consecutive, și și-a pus în slujba clubului experiența acumulată la cluburi ca Ajax Amsterdam, AS Roma, Fiorentina sau chiar la Rapid, unde a și intrat în istorie, luând titlul ca jucător, în 1999. A lucrat cu mari antrenori ai fotbalului, terminând școala de antrenori la Coverciano, și chiar dacă nu a profesat foarte mult ca principal, filosofia sa în antrenorat este una pozitivă și modernă.

Lobby are toată susținerea clubului în acest final de sezon, iar autoritatea sa la cârma echipei este fără dubii.

Surprinderea este cu atât mai mare cu cât unul dintre aceste atacuri a venit de la Robert Niță, un fost jucător la Rapid, care cunoaște atât de bine spiritul clubului.

Chiar dacă nu trecem printr-un moment foarte bun din punct de vedere sportiv, sperăm ca în ultimele două runde din acest play-off să avem parte de susținerea tuturor celor care iubesc cu adevărat Rapidul!”, a transmis clubul Rapid, pe Facebook.

„Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid

Robert Niță a avut un derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! Fostul jucător de la Rapid nu s-a controlat și l-a făcut praf pe actualul tehnician al giuleștenilor.

Fostul portar a fost pus de Dan Șucu la cârma echipei după plecarea lui Cristiano Bergodi, însă nu a reușit să o pună pe Rapid pe drumul cel bun.

Reclamă

Având în vedere rezultatele înregistrate de Rapid sub comanda lui Bogdan Lobonț, Robert Niță nu a mai rezistat și a lansat un atac uluitor la adresa antrenorului.

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători… Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-vă când îl dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent… Când e mingea în partea aia: ‘Strângeţi, strângeţi’.

Când e la mijlocaşii centrali: ‘Bă, deschide, deschide!’ Ce ai, mă? Eşti isteric?

Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de Youtube.

Rapid mai are două meciuri de disputat în acest sezon. Primul e cu Sepsi, în deplasare, vineri, de la 20:30. Ultimul e acasă, cu FCSB. Meciul se va juca duminică, 19 mai, de la ora 21:00.

Rapid e pe ultimul loc în play-off, cu 29 de puncte. Locul 5, ocupat de Sepsi, are 31 de puncte.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 1-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și