Închide meniul

Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi: „S-a ajuns prea departe!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 16:46

Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi: „S-a ajuns prea departe!

Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi

Gigi Corsicanu, la un meci al Rapidului / Hepta

Gigi Corsicanu a avut o reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi. Alături de Liviu Ungrurean şi alţi lideri din galeria Rapidului, „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a avut o reacţie vehementă după scandalul uriaş provocat de dosarul penal în care a fost implicat preşedintele giuleştenilor.

Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi

Sunt surprins de ceea ce se întâmplă. Mi se pare că s-a ajuns prea departe pentru câteva petarde şi fumigene. Dar nu cunosc detalii, în afara a ceea ce a apărut până acum în presă.

Ştiu că, în afara lui Niculae, au fost chemaţi la audieri vreo zece baieţi din galerie. Aştept şi eu să vedem ce se întâmplă mai departe”, a spus Gigi Corsicanu la sportpesurse.ro.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate! Liviu Bocciu, acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Acesta a fost „săltat” de mascați în dimineața zilei de joi, după cum a anunțat Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE. Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Reclamă

Informațiile prezentate anterior au fost oferite de gsp.ro. Daniel Niculae a plecat de la audieri după aproximativ două ore, iar procurorii au decis că președintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate.

În ceea ce îl privește pe Liviu Bocciu, acesta este acuzat că a inițiat un grup infracțional, care avea ca obiectiv săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii publice, dar și prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice, pentru meciurile echipei din Giulești.

Sursa citată anterior anunță faptul că această grupare a lui Bocciu ar fi avut sprijin din partea mai multor grupuri de suporteri, inclusiv din orașe precum Ploiești sau Iași, care i-ar fi ajutat pe fanii Rapidului să introducă materiale pirotehnice la meciurile din deplasare. Totodată, gruparea ar fi fost ajutată și de angajați din cadrul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Niculae, acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Detalii uluitoare din dosarul DIICOT!
Daniel Niculae e acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Au apărut noi detalii din dosarul şocant de la DIICOT. Daniel Niculae a fost „săltat” anterior de mascaţi, informaţie dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE.

Potrivit surselor AntenaSport, Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional, de a introduce si de a folosi materiale pirotehnice în timpul meciurilor Rapid – FCSB (9.03.2024) şi în incinta stadionului Giuleşti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi oferit grupului infracţional sprijin moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Sursele citate notează că perchezițiile sunt încă în curs de desfășurare. Până acum au fost găsite sume consistente de bani, o cantitate mare de materiale pirotehnice şi 4 arme (se va stabili dacă sunt letale sau neletale).

Dan Şucu a anunţat astăzi, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și