Închide meniul

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal! A fost singurul candidat la alegerile de azi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2022, 13:18

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal! A fost singurul candidat la alegerile de azi

Gino Iorgulescu ar putea ajunge pe masa de operaţie

Gino Iorgulescu, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal. El a fost singurul candidat la alegerile ce au avut loc azi. La finalul Adunării Generale, a avut loc o conferință de presă în care Iorgulescu a vorbit despre principalele obiective.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gino Iorgulescu a devenit președintele LPF în toamna lui 2013 și a câștigat precedentul mandat din octombrie 2017. Iorgulescu va putea avea trei mandate, pentru că reglementarea care impune doar două mandate a intrat în vigoare în timp ce Gino devenise deja președinte.

Gino Iorgulescu a rămas președintele Ligii Profesioniste de Fotbal

”Vă informez că s-a ales conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, în frunte cu mine, secretar general domnul Iustin, director economic domnul Calacea și vice-președinte Pongratz. Propunerile pentru candidatură au fost 15 propuneri de la 15 cluburi, alegerea mea a fost în unanimitate.

Ne-am propus multe lucruri, le voi spune pe cele mai importante. În primul rând, încheierea unui nou contract (n.r. pentru drepturile TV), pe perioada 2024 – 2029, și o să încercăm să mărim acest contract.

Ne-am propus să atragem către Liga 1 tineretul, care își dorește acest lucru, să-i aducem mai aproape, să creștem numărul spectatorilor la meciuri”, a declarat Gino Iorgulescu.

Reclamă

Gino Iorgulescu, la al treilea mandat

”Iorgulescu, aflat la conducerea forului din 2013, a fost votat în unanimitate de reprezentanţii celor 16 cluburi din Liga I care formează Liga Profesionistă de Fotbal”, a declarat secretarul general Justin Ştefan.

Situaţia de la alegerile LPF a fost similară cu cea de la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, desfăşurate la 12 aprilie, acolo unde Răzvan Burleanu a câştigat al treilea mandat consecutiv cu unanimitate de voturi din postura de unic candidat.

La alegerile pentru preşedinţia LPF candidaţii aveau de îndeplinit doar patru condiţii: să fie cetăţeni români, să aibă studii superioare, să nu fi avut condamnări privative de libertate şi să depună la dosar o propunere din partea unui club din Liga I.

Reclamă 4 / 0/3

Gino Iorgulescu a fost ales pentru prima oară preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) la 14 noiembrie 2013, cu 11 voturi, faţă de cele 7 primite de contracandidatul său de atunci, Dumitru Dragomir.

Fostul fotbalist a fost reales la 23 octombrie 2017 cu 13 voturi faţă de 1 primit de contracandidatul său, preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi. Începând cu 2017, mandatul preşedintelui s-a mărit de la patru la cinci ani prin modificarea Statutului LPF.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și