Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul” lui Darius Olaru la Monza: „Stați liniștiți, sunt doar minciuni”

Dan Roșu Publicat: 24 decembrie 2023, 12:53

Reclamă
Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul lui Darius Olaru la Monza: „Stați liniștiți, sunt doar minciuni

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de "transferul" lui Darius Olaru la Monza

Giovanni Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul” lui Darius Olaru la Monza, unul care era anunţat ca şi făcut, după vizita căpitanului de la FCSB în Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că nu se desparte de căpitanul său pentru mai puţin de 7 milioane de euro, iar vărul patronul şi agentul golgheterului Ligii 1, Giovanni Becali, susţine că mutarea este departe de a fi făcută.

Giovanni Becali a răbufnit după ce a auzit de „transferul” lui Darius Olaru la Monza

„Nu mai e în Italia. Stați liniștiți, ca de obicei, sunt doar minciuni”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Oficialii clubului italian ar fi fost pe Arena Naţională la meciul cu Hermannstadt (3-0), pentru a-l urmări pe Olaru. S-au convins după ce mijlocașul a semnat o dublă și a ajuns la 10 goluri stagionale. Este cel mai bun marcator din Liga 1. Echipa aflată pe locul 11 în Serie A l-a mai dorit și în trecut pe jucătorul de la FCSB.

Cota de piață a lui Darius Olaru este într-o continuă creștere. A ajuns la 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. 10 goluri și 2 pase decisive a reușit Olaru în cele 21 de meciuri ale actualului sezon din Liga 1.

Reclamă

Darius Olaru visează deja la EURO 2024

Darius Olaru visează la EURO 2024, după ce FCSB a încheiat anul cu o victorie. Mijlocașul vicecampioanei a vorbit despre obiectivele sale de pe plan personal, la finalul meciului cu Poli Iași.

După meciul cu Poli Iași, Darius Olaru a fost euforic, având în vedere faptul că echipa sa s-a distanțat la mai multe puncte de CFR Cluj, dar și pentru faptul că „roș-albaștrii” vor merge în vacanță cu o victorie în ultimul meci al anului. De asemenea, căpitanul de la FCSB a vorbit și despre o posibilă convocare la EURO 2024.

„Cred că am făcut un meci foarte bun în această seară. Am avut foarte multe acțiuni, mă bucur de această victorie. Mă gândeam că o să fie cel mai greu meci din acest an, dar am făcut o partidă foarte bună. Am meritat cele 3 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am gândit doar la victorie. Este bine că am încheiat așa anul, dar am dat cu piciorul la unele situații bune, de a crește diferența față de CFR Cluj. Totuși, să sperăm că mâine și poimâine se vor încurca și adversarele. În play-off se va da bătălia.

Am ratat titlul anul trecut, anul acesta am început foarte bine, cred că merităm această diferență de puncte. Cu toții ne dorim să câștigăm campionatul. Vreau să fiu și la EURO, dar mai este mult, trebuie să arăt că merit să fiu acolo”, a spus Darius Olaru, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și