Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”: „Nu e un jucător terminat!”. Adi Mutu îl vrea la Rapid. Insistă şi pentru Alibec

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2022, 23:39

Florinel Coman vrae să plece de la FCSB

Florinel Coman/hepta

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţe că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Briliantul” vânează doi jucatori de top, ca să ia titlul cu Rapid. A pus ochii pe Denis Alibec şi pe Florinel Coman! Ar fi „bombele” iernii în materie de transferuri. La golgheterul lui Gică Hagi are şanse mai mari de reuşită.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Mutu simte că Florinel Coman poate renaşte la Rapid. Gigi Becali e supărat pe jucătorul său de 3 milioane de euro şi îl scoate la vânzare. Giovanni Becali are mare încredere în Florinel.

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singru, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ia-l pe Alibec, dacă vrei titlul!„, i-a spus Gică Hagi finului său Adi Mutu, la duelul din Giuleşti. Alibec şi-a revenit lângă Hagi şi a înscris 6 goluri în această ediţie de campionat, în tricoul Farului.

Îmi place Alibec. De fiecare dată când revine acolo, când joacă acolo, este alt Alibec!„, a spus George Ţucudean.

Hagi este un mare antrenor, un foarte bun psiholog. Daţi-mi-l mie pe Alibec… dacă ar fi Croitoru la mine, îl face bijuterie„, a reacţionat şi Valeriu Iftime la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimul gol înscris de Denis Alibec a fost chiar în Giuleşti, în Rapid – Farul 1-1. 850.000 de euro este, în prezent, cota lui Alibec, potrivit Transfermarkt.

Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman

Antrenorul Rapidului a recunoscut că a purtat o discuţie cu cei din conducere cu privire la posibilul transfer al lui Florinel Coman de la FCSB la Rapid.

Adrian Mutu a recunoscut pentru prima dată că ar vrea să îl aducă pe Florinel Coman la Rapid. „Mbappe de România” este dispus şi el să plece de la FCSB, lucru pe care i l-a cerut şi lui Gigi Becali.

Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. Nu era o ambiție să îl transfer.

Dacă pot să în transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

În această ediţie a Ligii 1, Florinel Coman a înscris un gol în 14 partide. Are două reuşite şi în cele 8 meciuri din cupele europene.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și