Închide meniul

Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman la Rapid: „S-a discutat despre el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 noiembrie 2022, 8:45

Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman la Rapid: „S-a discutat despre el!

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş - Rapid

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman la Rapid. Antrenorul Rapidului a recunoscut că a purtat o discuţie cu cei din conducere cu privire la posibilul transfer al lui Florinel Coman de la FCSB la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a recunoscut pentru prima dată că ar vrea să îl aducă pe Florinel Coman la Rapid. „Mbappe de România” este dispus şi el să plece de la FCSB, lucru pe care i l-a cerut şi lui Gigi Becali.

Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman la Rapid

Nu am mai vorbit cu cei din conducere despre el în ultimul timp. Dar s-a discutat despre Coman, da. E adevărat că nici el nu trece printr-o perioadă fastă acum, dar rămâne un jucător talentat. Asta nu i-o poate lua nimeni. Nu era o ambiție să îl transfer. Dacă pot să în transform pe Coman? Nu știu. Asta poate să facă Gică Hagi dacă se duce la el. Sunt mai multe componente la mijloc când vreau un jucător”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB

Florinel Coman a cerut să plece de la FCSB. Anunțul bombă a fost făcut chiar de Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor nu vrea însă să-l lase să plece pe „Mbappe de România”. Gigi Becali susține că Florinel Coman a cerut o hârtie ca să o părăsească la FCSB sub formă de împrumut, iar patronul roș-albaștrilor bănuiește că „perla” sa ar putea ajunge la o rivală din campionat. Latifundiarul din Pipera nici nu vrea să audă de acest scenariu!

„Păi, dacă el Coman, săracul, nu poate să mai dribleze un puşti de Divizia B. Pe cuvântul meu, mie chiar mi-e milă de el, pentru că e mare talent. Ce se întâmplă, nu pot să îmi dau seama. Ceva, ceva 100 % este. Nu se poate un copil la 19 ani să fie Mbappe cum îi spunea Hagi, iar la 24 când trebuie să fie bombă, el nu mai poate să facă ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e în neregulă ceva!

Reclamă

Am crezut în el, cum să dau un jucător în care cred. Am crezut că vine şi ne salvează. Cred încă în el! Cum să dau un jucător în care cred, am dat bani pe el, 3 milioane de euro. Vreau să ne scoată el din asta, cum să îl dai? Ce Coman e un fotbalist pe care am dat două sute de mii.

El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Că dacă are hârtie, vrea să plece unde vrea. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. Nu vreau să mai fac circ, polemici. Dar ce cred eu, stai că vine perioada de transfer. Îi dau să îl împrumutăm undeva, dar nu pot să îi dau hârtie. Că după aia se duce la CFR sau la Rapid, sau la Dinamo. Şi nu pot să dau un jucător la o contracandidată”, a spus Gigi Becali, conform primasport.ro.

Motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB

Basarab Panduru a dezvăluit motivul din spatele evoluțiilor slabe ale lui Florinel Coman la FCSB. Fostul internațional crede că FCSB ar trebui să fie mai atentă la statutul lui Florinel Coman, care a fost trimis să joace cu rezervele, după ce a fost numit căpitan.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am spus tot timpul că… Mie mi-a plăcut de Coman, am ţinut la Coman. Îl apăr, încerc să îi dau curaj să meargă şi să facă lucrurile cum trebuie, dar nu ştiu. Parcă, pe zice ce trece, e diferit faţă ce ştiam eu.

Sunt jucători care au un anumit statut. Adică, tu intri în vestiar şi spui 1, 2, 3 căpitanii noştri şi după aia îl trimiţi la echipa rezerva. Nu e bine pentru el.

Tu îi dai importanţă, că-l pui căpitan. El e numărul 1 la echipă, iar tu de la numărul 1 îl treci la rezerve. Îl văd şi ştiu că sunt jucători care nu vor să intre în minutul 80, nu au cum, nu pot, nu vor, sunt supăraţi. Aşa

Recomandări
  • Adrian Mutu, anunţ despre transferul lui Florinel Coman la Rapid
  • Coman vrea să plece de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și