Închide meniul

Giovanni Becali, mesaj clar despre posibila revenire a lui Olimpiu Moruţan la FCSB: „Depinde numai de Galatasaray!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 17:31

Giovanni Becali, mesaj clar despre posibila revenire a lui Olimpiu Moruţan la FCSB: „Depinde numai de Galatasaray!

Olimpiu Moruţan e aproapre de a reveni la Pisa

Olimpiu Moruţan, în tricoul Pisei / Profimedia Images

Giovanni Becali a transmis un mesaj clar despre posibila revenire a lui Olimpiu Moruţan la FCSB. Agentul de jucători susţine că internaţionalul român se va întoarce la Galatasaray la finalul sezonului, după ce împrumutul la Pisa îi va expira. Astfel, o eventuală revenire la trupa roş-albastră a mijlocaşului depinde doar de formaţia turcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că se gândeşte să-l readucă pe Olimpiu Moruţan la FCSB. Patronul roş-albaştrilor suţsine că „este posibil” ca internaţionalul român de 24 de ani să îmbrace din nou tricoul roş-albastru.

Giovanni Becali, mesaj clar despre posibila revenire a lui Olimpiu Moruţan la FCSB

Giovanni Becali a oferit mai multe detalii despre situaţia lui Olimpiu Moruţan. Agentul susţine că mijlocaşul român va reveni la Galatasaray, acesta având contract cu formaţia turcă până în 2026.

Totodată, Giovanni Becali a declarat că o decizie în privinţa viitorului lui Olimpiu Moruţan se va lua în iulie, atunci când se va deshide perioada de mercato. De asemenea, agentul de jucători a mai dezvăluit că Moruţan ar putea reveni la FCSB doar sub formă de împrumut.

„Moruțan aparține de Galata, clubul va decide ce va face cu el. E încă devreme, mercato se deschide abia în iulie, nu e grabă. Moruțan depinde numai de Galatasaray. Și el, și Cicâldău se vor întoarce la club la pregătire. Dacă FCSB s-ar interesa de el, probabil ar fi vorba despre un împrumut”, a declarat Giovanni Becali, pentru gsp.ro.

Reclamă

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB! Lovitura pregătită de patronul FCSB

Gigi Becali anunță posibila revenire a lui Olimpiu Moruțan la FCSB! Latifundiarul din Pipera negociază pentru jucătorul pe care l-a vândut pe 4,2 milioane de euro la Galatasaray.

Olimpiu Moruţan se află acum la Pisa. Mijlocaşului îi expiră împrumutul la 30 iunie şi Gigi Becali vrea să o convingă pe Galatasaray să se întoarcă la FCSB.

„(n.r. – Garita e?) Stai să vedem, dacă rămâne liber ne interesează. (n.r – Moruțan se întoarce) Domne, e posibil, nu vreau să zic”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Olimpiu Moruțan, dorit de Atalanta

Olimpiu Moruțan este dorit de Atalanta, una dintre echipele de top din Serie A. Pisa a ratat play-off-ul de promovare în Serie A, ce va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Astfel, rămâne de văzut dacă Pisa va activa clauza de 5.5 milioane de euro pentru un transfer definitiv al lui Moruțan, de la gruparea Cim Bom, care l-a împrumutat până la finalul sezonului.

Atalanta stă la pândă pentru jucătorul cu șase goluri și opt pase decisive pentru Pisa, în 35 de meciuri. Dacă Pisa va renunța la Moruțan, atunci echipa lui Gasperini va trebui să achite șase milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și