Închide meniul

Giovanni Constantino, nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0: „Tot timpul greşim! Aşa nu putem câştiga!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 februarie 2024, 19:37

Giovanni Constantino, nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0: „Tot timpul greşim! Aşa nu putem câştiga!

Giovanni Constantino, nervos după Hermannstatd - FC U Craiova 1-0

Giovanni Constantino, într-o conferinţă de presă - Hepta

Giovanni Constantino a fost extrem de nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0. Antrenorul echipei lui Adrian Mititelu a spus că echipa sa a făcut mai multe greşeli şi, în acest context, nu poate câştiga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul oltenilor a spus că echipa sa, în ciuda erorilor, nu merita să piardă partida de la Sibiu.

Giovanni Constantino, nervos după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0

”Nu este uşor să vorbeşti după meci ca acesta. Eu cred că nu meritam să pierdem. Ne putem juca cu calitate, cu tehnica, pressing, dar e mai important rezultatul. Nu, eu cred că a fost situaţia de joc, Hermannstadt a marcat.

Dacă nu era greşeala, nu marcau. Noi tot timpul greşim. Hermannstadt a profitat. Eu cred că noi avem anul ăsta Cupa, play-off, play-out, mai multe posibilităţi pentru Europa, dar cu mentalitatea asta nu putem câştiga”, a spus Giovani Constantino după Hermannstadt – FC U Craiova 1-0, conform orangesport.ro.

Hermannstadt a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea FCU Craiova, în primul meci al etapei a 27-a din Liga 1. Sibienii sunt pe loc de play-off.

Reclamă

Gazdele au ratat în minutul 13, prin Silviu Balaure, care a trimis puţin pe lângă poartă. Portarul gazdelor a avut o intervenţie foarte bună în minutul 45, respingând de la vinclu o lovitură liberă a lui Bahassa. În partea secundă, minutul 50, a venit lovitura de cap pe lângă poartă a lui Murgia, iar craiovenii au replicat cu şutul lui Dragoş Albu.

Marius Măldărăşanu a avut însă inspiraţie, l-a aruncat în luptă pe Ruben Fonseca în minutul 85 şi portughezul a înscris unicul gol al meciului trei minute mai târziu: centrare de pe stânga a lui Opruţ şi lovitură de cap, mingea intrând în poartă printre picioarele lui Robert Popa.

Hermannstadt s-a impus cu 1-0 şi e pe loc de play-off, al şaselea, cu 37 de puncte. FCU Craiova a bifat a cincea înfrângere din acest an şi, cu 30 de puncte, este pe locul 12.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și