Închide meniul

Giuleştenii, gata de spectacol în tribune la Rapid – FCSB: „Îi vom învăța ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa!”

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 17:44

Reclamă
Giuleştenii, gata de spectacol în tribune la Rapid – FCSB: „Îi vom învăța ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa!

Fani Rapid

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Giuleştenii sunt gata de spectacol în tribune la Rapid – FCSB. Liviu Ungurean, liderul galeriei rapidiştilor, i-a anunţat pe rivali că va fi o atmosferă de zile mare în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – FCSB, derby-ul etapei din etapa a doua din Superligă, va lua startul de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Giuleştenii, gata de spectacol în tribune la Rapid – FCSB

„Avem un meci în care galeria Rapidului îi va învăța pe adversari ce înseamnă o atmosferă și cum să-și susțină echipa.

(n.r. – despre peluza care era destinată fanilor FCSB) Inițial așa ne-am dorit, dar dacă conducerea Rapidului a luat această decizie… am fost la ședința tehnică acum o jumătate de oră, chiar Jandarmeria Română a propus acest lucru.

Noi, galeria Rapidului, nu ne băgăm să facem ordine în club. Noi doar susținem echipa, ne achiziționăm bilete, abonamente și așa mai departe. Noi ne reprezentăm doar prin prestațiile pe care le oferim la meciurile de fotbal. Nu ne băgăm în conducere și în administrarea echipei”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română chiar înainte de Rapid – FCSB

Gafă incredibilă făcută de Jandarmeria Română înaintea derby-ului Rapid – FCSB, din etapa a 2-a a Superligii. A încurcat stadioanele într-un comunicat în care anunţau ce măsuri de ordine şi siguranţă publica a luat.

Chiar dacă a folosit, în primul paragraf, „Stadionul Rapid-Giuleşti din Capitală”, Jandarmeria i-a trimis pe fani pe Arena Naţională. A precizat că fanii Rapidului vor putea intra la meci prin Bulevardul Pierre de Coubertin, în timp ce ultraşii de la FCSB ar fi avut acces prin Bulevardul Basarabia şi Strada Maior Ion Coravu.

Derby-ul zilei este însă programat în Giuleşti, pe stadionul de 14.000 de locuri. Meciul se va disputa cu casa închisă, după ce toate biletele s-au vândut în timp record. S-au epuizat în numai 26 de minute.

Reclamă

„Trebuiau să se vândă în 23 de minute. Mă aşteptam, vă daţi seama. Eu cred că pe Giuleşti vom juca aproape toate meciurile, dacă nu toate meciurile, cu casa închisă. Mai ales acest meci… probabil mai trebuiau încă 8 tribune deasupra, încă două inele de tribună, ca să poată încăpea toţi doritorii la un asemnea meci„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Lovitură totală înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Ultraşii giuleşteni din Peluza Nord se laudă că au descoperit care este scenografia rivalilor. Au făcut publice şi imaginile cu bannerele care erau pregătite de fanii vicecampioanei.

Un suporter al Rapidului ar fi aflat unde îşi pregătesc roş-albaştrii scenografia cu care vor veni în Giuleşti, a mers acolo şi a făcut câteva poze. Acestea au apărut pe Facebook, alături de un mesaj acid.

„Urmărim să nu fim urmăriți! Peluza Nord, v-ați pregătit degeaba, vă stricăm «,surpriza». Pentru reclamații, sunați la numărul 22.22.22, să le spuneți că….știți voi! Deja ne-am adjudecat victoria!

PS. Pentru a nu se genera o confuzie, nu este o captură, pozele le-am făcut direct din ,«sufrageria» lor. Am fost să vedem ce pregătesc «eroii lui Gigi» și să le stricăm premiera de mâine”, au transmis ultraşii din Peluza Nord Rapid Bucureşti pe Facebook.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

LIVE TEXTSpania – Germania 1-0. Dani Olmo a deschis scorul din pasa lui Lamine Yamal!

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și