Închide meniul

Golul superb al lui Jayson Papeau, anulat de VAR, în Rapid – CS Mioveni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 septembrie 2022, 22:12

Golul superb al lui Jayson Papeau, anulat de VAR, în Rapid – CS Mioveni

Jayson Papeau, gol anulat de VAR în Rapid - CS Mioveni

Jayson Papeau a înscris un gol superb în meciul Rapid – CS Mioveni, însă acesta a fost anulat de VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Papeau a marcat pentru Rapid încă din minutul 9. Francezul a profitat de o respingere greșită a celor de la Mioveni, și-a culcat un adversar și a șutat necruțător, la vinclu.

Gol superb al lui Jayson Papeau, anulat de VAR, în Rapid – CS Mioveni

Captură Orange Sport

Bucuria giuleștenilor s-a transformat însă în agonie. La VAR, a fost semnalată o poziție de ofsaid a lui Dugandzic, care s-a aflat pe direcția șutului lui Papeau.

A durat minute bune până când s-a luat o hotărâre asupra fazei. În final, arbitrul Horia Mladinovic a decis că Dugandzic, aflat în ofsaid, i-a blocat câmpul vizual portarului de la Mioveni și a anulat reușita.

Captură Orange Sport

Echipele de start

Reclamă

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Crepulja, Sefer – Papeau, Dugandzic, Costache
Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, A. Ciobanu, Al. Albu, Pănoiu, Emmers, Luckassen
Antrenor: Adrian Mutu

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru, V. Pop, Trif – Blănaru, Krasniqi, Buziuc
Rezerve: Fl. Croitoru – Al. Iacob, Rădescu, Coșereanu, Carnat, D. Toma, A. Burlacu, M. Panait, Kabananga
Antrenor: Flavius Stoican

Adrian Mutu îl cere titular la echipa naţională pe Horaţiu Moldovan

Adrian Mutu a declarat faptul că Horaţiu Moldovan este cel mai constant portar dintre toţi cei aflaţi în atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. „Briliantul” consideră că goalkeeper-ul de la Rapid traversează o perioadă foarte bună din cariera sa, motiv pentru care mizează pe el pentru meciurile „tricolorilor” din această lună.

Reclamă 4 / 0/3

„Normal că îl văd titular, e portarul echipei noastre. Are o perioadă îndelungată de când e la nivel înalt. Nu sunt eu în măsură să iau aceste decizii, le ia Edi.

Dar, uitându-ne la portarii care au fost convocați, constanța cea mai mare o are Moldovan. E un candidat, dar Edi va decide pe cine titularizează”, a declarat Adi Mutu, la conferinţa de presă premergătoare duelului dintre Rapid şi Mioveni.

Horaţiu Moldovan a fost convocat de Edi Iordănescu, în premieră, la echipa naţională, în luna mai, pentru primele meciuri din grupa de Liga Naţiunilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și