Închide meniul

Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo! Anunţul oficial

Dan Roșu Publicat: 30 ianuarie 2024, 13:29

Reclamă
Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo! Anunţul oficial

Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo! Anunţul oficial

Gorka Larrucea, în tricoul lui Dinamo - Facebook Dinamo

Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare şi mijlocaşul spaniol Gorka Larrucea au convenit, marţi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferat în vara anului 2022, într-un moment de reorganizare pentru echipa noastră în Liga 2, Gorka Larrucea a fost unul dintre artizanii promovării în Liga 1, 23 de meciuri şi 5 goluri în tricoul alb-roşu.

Gorka Larrucea pleacă de la Dinamo

În acest sezon, Gorka Larrucea a adunat 16 partide şi un singur gol pentru Dinamo în ambele competiţii interne, SuperLiga şi Cupa României, iar de la începutul anului nu a mai intrat în planurile tactice ale antrenorului Željko Kopić.

„M-am simţit foarte bine la Dinamo, m-am încărcat mereu cu sprijinul suporterilor şi mă bucur că am făcut parte dintr-o echipă frumoasă. Viaţa în fotbal nu înseamnă însă doar realizări, vine un moment în care drumurile ne despart.

Am înţeles alegerea tehnică, merg mai departe într-o altă etapă pentru cariera mea şi nu pot decât să le ţin pumnii băieţilor să reuşească salvarea! Mulţumesc, Dinamo!”, a fost mesajul lui Gorka Larrucea la despărţirea de Dinamo.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:40 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 Vezi toate știrile
Citește și