Închide meniul

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

Publicat: 5 octombrie 2024, 21:53

Reclamă
„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră! Dan Petrescu a pus „tunurile pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

"Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!" Dan Petrescu a pus "tunurile" pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri după meciul CFR Cluj – Poli Iaşi, scor 2-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Antrenorul grupării din Gruia a răbufnit la adresa brigăzii conduse de Bogdan Dumitrache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj era fără victorie de trei meciuri înaintea meciului cu moldovenii lui Emil Săndoi. Neluţu Varga îi băgase în şedinţă pe jucători şi pe Dan Petrescu, iar victoria cu Poli Iaşi era obligatorie. „Feroviarii” au reuşit să se impună la limită, cu mari emoţii, şi au urcat pe podiumul Ligii 1.

Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

Da, din păcate dacă nu greşim noi greşeşte arbitrul. N-am vorbit deloc despre arbitraj în acest sezon, dar greşelile sunt prea mari împotriva noastră. Nu poţi da galben la primul fault, după care Kamara a jucat cu frică. Al doilea fault… am văzut roşu la Simao mai clar. N-am vorbit deloc despre arbitraj. Meciul era spre 2-0 liniştit fără ocazii pentru adversari, iar cartonaşul roşu a schimbat tot şi era să pierdem o partidă importantă pentru noi.

Da, normal că mai sunt lucruri de pus la punct, dar a venit bine pauza. Kamara iar e suspendat, în toate meciurile jucate ia galben sau roşu. A şi luat uşor galben azi, iar normal e să fii mai atent când ai galben. Jucătorii merită felicitaţi, Poli Iaşi e o echipă bună care se va bate la play-off, iar 10-12 echipe se bat pentru play-off până la final.

Simao cred că a jucat foarte bine azi, Abeid, la fel, dar la apărarea suferim, deşi marcăm mult. Henţul ăsta se dă când se vrea şi nu se vrea. Ca o statistică, CFR are zero penalty-uri primite până acum„, a declarat Dan Petrescu, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Mohammed Kamara, eliminat după o intrare brutală la Todor Todoroski

A fost panică pe teren la meciul CFR Cluj – Poli Iaşi, din etapa a 12-a a Ligii 1. Medicii de pe ambulanţă au fost chemaţi de urgenţă pe teren pentru a-l ajuta pe fundaşul Todor Todoroski. Macedoneanul s-a prăbuşit pe teren după o intervenţie a lui Kamara.

În minutul 76, Mohammed Kamara l-a lovit cu cotul în gât pe jucătorul lui Poli Iaşi. Todoroski a căzut imediat şi a acuzat progleme grave de sănătate.

Arbitrul l-a eliminat pe jucătorul lui Dan Petrescu şi a făcut semne spre marginea terenului. Jucătorii lui Poli Iaşi îl încercuiseră pe Todoroski şi au cerut intervenţia rapidă a medicilor.
Ambulanţa a venit pe teren, iar fundaşul lui Poli Iaşi a primit îngrijiri timp de două minute. Din fericire, macedoneanul şi-a revenit şi a părăsit gazonul pe picioarele lui. A continuat să primească îngrijiri la marginea terenului. Emil Săndoi nu a fost nevoit să îl schimbe.

Reclamă

În schimb, Kamara i-a provocat o criză de nervi lui Dan Petrescu. Chiar el reuşise să deschidă scorul, în minutul 10. A fost primul său gol în campionatul României. Sezonul trecut, Kamara reuşise să înscrie de şase ori pentru Hapoel Haifa.

CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

Echipa CFR Cluj a dispus sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formaţia Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Superliga.

Clujenii s-au desprins repede în meciul cu ieşenii. Mohammed Kamara a marcat în minutul 10, iar Louis Munteanu a înscris şi el, în minutul 16. Ieşenii au replicat prin ocaziile lui Kamberi (min. 33), Alin Roman (min. 35) sau Valentin Gheorghe (min. 40), pentru ca în minutul 43 Samayoa să înscrie, însă golul a fost anulat pentru ofsaid.

Oaspeţii au încercat să înscrie, dar nu au reuşit, în timp ce gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Mohammed Kamara, din minutul 76. Bordeianu a transformat un penalti pentru ieşeni, în minutul 88, dar scorul final a fost CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1, prima victorie a formaţiei din Gruia după trei etape. Echipa lui Dan Petrescu este pe locul 3, cu 18 puncte, iar Poli Iaşi are 14 puncte şi este pe locul 8.

CFR Cluj: M. Popa – Simao Rocha, Bolgado, Abeid, Camora – Djokovic, K. Keita (Artean 85), Tachtsidis (Fică 46) – Deac (Korenica 46), L. Munteanu (M. Ilie 90), M. Kamara. ANTRENOR: Dan Petrescu

POLI IAŞI: Poli Iaşi: J. Fernandez – Todoroski, Guilherme, Samayoa, Ispas – V. Gheorghe (Tailson 64), Bordeianu, Gouet (Harrison 82), Stefanovici (A. Gheorghiţă 46) – A. Roman (G. Teixeira 64) – Kamberi. ANTRENOR: Emil Săndoi

Cartonaşe galbene: M. Kamara 36

Cartonaş roşu: Mohammed Kamara (CFR Cluj) min. 76

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Mircea Orbuleţ, Ionuţ Neacşu

Arbitri VAR: Viorel Flueran – Rareş Vidican

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:29

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și