Închide meniul

GSP.RO: Rapid nu va juca în cupele europene! Decizia pe care o va anunţa FRF

Reclamă

Publicat: 17 mai 2022, 12:17

GSP.RO: Rapid nu va juca în cupele europene! Decizia pe care o va anunţa FRF

Rapid nu va juca în cupele europene

Rapid a terminat pe locul 3 în playout / Hepta

Rapid nu va juca în cupele europene, anunţă gsp.ro. Formaţia lui Adrian Mutu a pierdut partida de la Mioveni, scor 2-3, şi a terminat playout-ul pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi s-a clasat pe primul loc, în timp ce FC Botoşani a terminat pe locul 2. Conform sursei citate, FRF o va trimite pe FC Botoşani direct la barajul cu Universitatea Craiova, în cazul în care Sepsi va câştiga Cupa României. Cei din FRF invocă faptul că o echipă se poate înlocui doar dacă nu are licenţă pentru cupele europene, conform ROAF. FRF nu a prevăzut această situaţie în regulament.

Rapid nu va juca în cupele europene

În cazul în care FC Voluntari va câştiga Cupa României, atunci Botoşani şi Sepsi vor juca barajul. De altfel, Adrian Mutu a spus că echipa sa nu ar trebui să joace barajul pentru Conference League.

Giuleștenii au fost umiliți chiar în meciul care îi putea trimite la barajul pentru Conference League. Adrian Mutu este de părere că giuleștenii ”se fac de râs” dacă vor evolua în Europa.

„Trebuia să ne zică și nouă mai de mult. Acum e ușor, am căzut pe locul 3. Dar până acum am condus în playout-ul. Eu unul nu țin neapărat să joc acest baraj, nu merităm cu atitudinea asta. Nu am arătat în ultimele meciuri că merităm Conference League sau barajul măcar.

Reclamă

Prefer să am o vacanță mai mult și să îmi pregătesc sezonul care vine mult mai bine și să dăm totul sezonul care urmează. Cu asemenea atitudine ne facem de râs în Conference League”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Dragoş Grigore: „N-aș vrea să găsesc alibiuri

Ne-am făcut de rușine! Nu mă gândeam că o să trăiesc și o să simt lucrul ăsta. Trebuie să știm să trecem și prin asta. Poate că nu meritam în Europa. Trebuia să ne dorim, să demonstrăm că ne dorim să jucăm acel baraj. Una s-a vorbit în vestiar, alta am făcut pe teren. Era normal ca ei să dea totul pe teren, nu mă așteptam să fim noi așa de slabi.

Dacă nu suntem la baraj, înseamnă că nu merităm. N-aș vrea să găsesc alibiuri, nu-mi stă în caracter. După acel egal cu Chindia, am pierdut din jucători. S-a pierdut și din omogenitate. Astăzi trebuia să demonstrăm că ne dorim să jucăm acel baraj. N-am reușit să ne ridicăm la nivelul celor de la Mioveni și noi ne gândim la Europa. Mergem mai departe, ne pare rău pentru toată lumea, suferim toți„, a declarat Dragoş Grigore pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele înregistrate în ultima etapă din playout:

CS Mioveni – Rapid 3-2
Clinceni – Botoșani 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-5

Clasamentul din play-out:

1. Sepsi 42 de puncte
2. FC Botoșani 41 de puncte
3. Rapid 39 de puncte
4. FC U Craiova 1948 34 de puncte
5. UTA 33 de puncte
6. CS Mioveni 31 de puncte

Au retrogradat direct în eşalonul secund Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Locurile 7 (Chindia) şi 8 (Dinamo) vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 5 şi 3, din Liga 2, Chindia Târgovişte, respectiv U Cluj.

Programul jocurilor de baraj este următorul (primele echipe sunt gazde în tur):

Concordia Chiajna (locul 5 în Liga 2) – Chindia Târgovişte (locul 13 în Liga I);

Reclamă

Universitatea Cluj (locul 3 în Liga 2) – Dinamo Bucureşti (locul 14 în Liga I).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și