Închide meniul

„Hai, domnule, e ruşinos!” Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2024, 20:09

Reclamă
„Hai, domnule, e ruşinos! Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec

Gigi Becali şi Denis Alibec / Colaj Profimediaimages

Au apărut noi detalii despre motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la transferul lui Denis Alibec. Patronul FCSB-ului a anunţat că nu mai ia în calcul să îl transfere pe atacantul de 33 de ani, care s-a despărţit de Muaither SC.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a renunţat la planul de a-l aduce din nou pe Alibec la echipa lui. Totul după ce mama atacantului s-ar fi împotrivit revenirii internaţionalului român la FCSB.

Motivul incredibil pentru care Gigi Becali a renunţat la Denis Alibec

Gigi Becali a fost sfătuit să negocieze chiar cu mama lui Alibec, dar a refuzat din start. Exclude scenariul şi s-a reorientat spre Daniel Popa.

Eu mi-am cam luat gândul, am înţeles că pe el nu îl lasă maică-sa. Mi-a spus cineva azi că să vorbim cu maică-sa. Hai, domnule, e ruşinos! Vorbim acum cu mamele jucătorilor?

Bravo lui, înseamnă că iubeşti părinţii, dacă ţii cont de părinţi. Dar pentru mine e ruşinos să vorbesc cu mamele jucătorilor!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Denis Alibec a jucat la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018. A înscris atunci 9 goluri în 34 de meciuri.

Gică Hagi, anunţ despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a discutat deja cu Denis Alibec şi a spus că, dacă se va întoarce în România, atunci va fi la Farul. Totuşi, Hagi a spus că prioritatea lui Alibec este rămână să joace în străinătate.

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB.

Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Avertismentul lui Victor Piţurcă pentru Denis Alibec

Victor Piţurcă i-a atras atenţia lui Alibec şi i-a cerut să nu uite ce s-a întâmplat prima oară când a jucat pentru roş-albaştri. Atacantul a fost alungat de Becali, în 2018, după ce a intrat într-un scandal uriaş cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali avea atunci motive să regrete faptul că, în 2017, nu l-a lăsat pe Alibec să plece în Anglia pentru 7 milioane de euro, patronul cerând 15 milioane de euro. A urmat apoi un sezon în care Denis a marcat 3 goluri în 27 de partide, înainte de despărţire.

Gigi Becali avea atunci motive să regrete faptul că, în 2017, nu l-a lăsat pe Alibec să plece în Anglia pentru 7 milioane de euro, patronul cerând 15 milioane de euro. A urmat apoi un sezon în care Denis a marcat 3 goluri în 27 de partide, înainte de despărţire.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:45

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

19:30

LIVE TEXTSpania – Croaţia 3-0. Primul duel şoc de la EURO 2024! Repriză de vis pentru spanioli

19:20

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

19:07

„Își pun speranțele în Dumnezeu!” Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

19:00

„Un an de neuitat!” Adrian Şut, euforic înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Mesajul titularului de la FCSB

18:49

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și