Închide meniul
EXCLUSIV

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă vor să forţeze, s-ar putea să aibă ghinion!” Marele avantaj al echipei lui Toni Petrea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2022, 10:45

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă vor să forţeze, s-ar putea să aibă ghinion! Marele avantaj al echipei lui Toni Petrea

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea craiova - FCSB

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Helmut Duckadam, verdict înainte de Universitatea Craiova – FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Helmut Duckadam a dezvăluit care va fi marele avantaj al FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova. Duckadam e de părere că echipa lui Laurenţiu Reghecampf va fi mai mult cu gândul la returul semifinalei de Cupă cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tur, echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 2-1, iar Universitatea Craiova trebuie să tragă tare pentru a întoarce rezultatul şi a se califica în finala Cupei României. Duckadam crede că acesta va fi marele avantaj al celor de la FCSB.

Helmut Duckadam a dat verdictul înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Are prima şansă”

Stadionul va fi arhiplin (n.r. – la Craiova), ceea ce e un lucru foarte bun. Craiova va încerca să meargă pe două fronturi, să câştige şi acest meci cu FCSB, dar eu zic că, în subconştient, vor avea acea semifinală de joi cu Sepsi unde trebuie să câştige. Şansele mari sunt să câştige Cupa României.

Reclamă

Dacă vor să forţeze şi cu FCSB foarte mult, s-ar putea să aibă ghinion şi să aibă jucătorii obosiţi, poate accidentaţi. FCSB, şi moral şi din toate celelalte văzute de mine, are prima şansă„, a spus Helmut Duckadam în exclusivitate pentru as.ro.

Laurenţiu Reghecampf, categoric înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Antrenorul oltenilor asigură că meciul cu FCSB este cel mai important din acest sezon. În cazul unei victorii, poate continua să spere că va face campioană o echipă din Craiova pentru prima dată după 31 de ani.

Reclamă

Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.

Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR – FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră„, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de news.ro.

Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă

Toate biletele la derby-ul care poate decide titlul în Liga 1 s-au vândut cu 4 zile înaintea marelui meci. Se aşteaptă aproape 30.000 de fani în tribunele arenei Ion Oblemenco, record absolut pentru gruparea din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă stadionul va fi arhiplin, Gigi Becali crede că echipa sa nu poate fi oprită de nimeni. În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

Gigi Becali vrea o luptă corectă în duelul cu omologul Mihai Rotaru. Becali așteaptă însă ca formația lui Laurențiu Reghecampf să joace cel puțin la fel de agresiv și cu CFR Cluj, pe care o va întâlni imediat după duelul cu FCSB.

Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă cu Universitatea Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta.

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Când mergem la Craiova, să își arate ei capacitatea, să jucăm cu o echipă căreia îi dă sângele pe gură. (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB are loc, duminică, de la ora 19.30, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro. Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar craiovenii pe 3, cu 45 de puncte.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”