Închide meniul

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB: „CFR Cluj nu are adversar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 14:24

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB: „CFR Cluj nu are adversar!

Helmut Duckadam a criticat-o dur pe FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Helmut Duckadam e de părere că CFR Cluj va câștiga și această ediție de campionat, fiind convins că FCSB nu poate să opună o opoziție pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”CFR întotdeauna pleacă cu prima şansă pentru că are echipă experimentată . Au făcut transferuri destul de bune dar din păcate nu prea au adversar.

Helmut Duckadam a făcut-o praf pe FCSB: „CFR Cluj nu are adversar!”

Asta e marea problema a fotbalului românesc. FCSB scârţie, Craiova… Nu prea sunt echipe. Deci, avem cam un campionat de pluton.

Nu s-au făcut transferuri. Tot ce s-a făcut în acest domeniu de transferuri s-a făcut de la o echipă la alta. S-au mişcat jucătorii între echipe, dar un transfer serios nu s-a făcut”, a spus Helmut Duckadam, conform orangesport.ro.

FCSB a remizat cu nou-promovata U Cluj în prima etapă din noul sezon, 1-1, pe Arena Națională. De cealaltă parte, CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața Rapidului.

Reclamă

CFR Cluj a câștigat ultimele cinci ediții de campionat, în timp ce FCSB a terminat pe locul secund în șase din ultimii șapte ani.

Gigi Becali a trecut la planul B

Dezamăgit după ce a văzut FCSB – U Cluj, scor 1-1, omul de afaceri își dorește să scape de fotbaliștii cu cele mai mari salarii. Principalul vizat este chiar căpitanul Florin Tănase.

Patronul roș-albaștrilor și-a luat gândul la titlu după o singură etapă. A precizat că se va distra din nou, dar numai pe banii altora.

Reclamă 4 / 0/3

E chestiune de ani pe care eu am petrecut-o într-o nebunie. Nu mai vreau să intru în nebunie. Dacă eram în Anglia, luam 50 de milioane de euro și făceam afacere. În România, să faci fotbal e cea mai mare nebunie. Bagi banii tăi.

Dacă U Cluj vine din divizia B și bate niște jucători cu salariu de 20.000 -30.000 de euro… Joacă bă fotbal! Eu îmi văd de treaba mea, să văd cum să închid. Să-mi scot banii și să văd cum o fi.

Vreau să vând jucătorii cu salarii mari, apoi mi-e indiferent. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsor. Nu sunt nici Steaua, nu joc pe stadion și dau bani pe jucători care mănâncă bătaie de la U Cluj„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Reclamă

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și